Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Leverkusen - PSG (21:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Leverkusen - PSG (21:45)

Urmariti marti seara, live text pe onlinesport. ro, de la ora 21:45 primele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Bayer Leverkusen - Paris Saint Germain. continuă pe Online Sport

LIVE Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Leverkusen - PSG

Urmariti marti seara, live text pe onlinesport. ro, de la ora 21:45 primele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Bayer Leverkusen - Paris Saint Germain.

MINUT cu MINUT Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Leverkusen - PSG

Ati urmaritmarti seara, live text pe onlinesport. ro, de la ora 21:45 primele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League: Manchester City - FC Barcelona si Bayer Leverkusen - Paris Saint Germain.

Manchester City - FC Barcelona, inclestarea titanilor in optimile Champions League

Duel de cinci stele, marti seara, in optimile de finala ale Champions League cand fata in fata se vor afla doua dintre cele mai puternice echipe ale Europei, doua echipe cu filozofii diferite de dezvoltare si care anunta un spectacol de zile mari.

VIDEO Seara oaspetilor in Liga Campionilor: Manchester City - Barcelona 0-2 si Leverkusen - PSG 0-4!

Barcelona si Paris Saint Germain sunt cu un picior in sferturile Ligii Campionilor dupa victoriile categorice obtinute in deplasare.

Victorii ale oaspetilor in Liga Campionilor. Barcelona si PSG, favorite la calificarea in sferturile de finala

FC Barcelona si Paris St. Germain au devenit favorite la calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce au obtinut victorii in deplasare cu Manchester City, respectiv Bayer Leverkusen. in cel.

Barcelona rezolva in mare masura calificarea cu Manchester City

Mult asteptatul duel dintre Manchester City si FC Barcelona, de multi considerata o finala prematura a UEFA Champions League, a fost transat de catalani prin doua goluri in partea secunda, reusite care o plaseaza pe campioana Spaniei in pozitia favoritei certe la calificare in sferturi.

Pantilimon si Manchester City elimina Chelsea din Cupa Angliei

Costel Pantilimon a jucat toate minutele meciului Manchester City-Chelsea din Cupa Angliei si la final s-a bucurat alaturi de ceilalti Cetateni pentru calificarea in sferturile de finala.

Champions League: PSG a facut instructie cu Leverkusen (4-0); Barcelona, cu un pas in sferturi (2-0 pe terenul lui City)

PSG asteapta deja confruntarea din sferturile' Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a castigat, scor 4-0, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen. Ibrahimovic a reusit golul serii sut in vinclu, cu piciorul stang). In cealalta partida a serii, FC Barcelona s-a impus in deplasarea de la Manchester: 2-0 cu City.

Aguero rateaza primul meci cu FC Barcelona

Sergio Aguero este marele absent al inclestarii de cinci stele dintre Manchester City si FC Barcelona, confruntare din faza optimilor de finala ale Champions League. Meciul va fi live text pe onlinesport. romarti seara de la ora 21:45.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )