Libnet.ro
UNICEF

15:00

LIVE Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova. Cehoaica intoarce de la trei mingi de meci salvate!

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova. Cehoaica intoarce de la trei mingi de meci salvate!

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum este randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova (10:30)

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum este randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video .

LIVE Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum este randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Finala feminina de la Australian Open: Naomi Osaka - Petra Kvitova

La un an dupa ce Simona Halep si Caroline Wozniacki se infruntau cu trofeul pe masa la Australian Open, acum a fost randul altor doua jucatoare sa-si dispute suprematia la Antipozi si, ca bonus, numarul unu mondial. Apasati aici pentru live video .

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, n finala la Melbourne - Duel cu Petra Kvitova pentru marele trofeu si pentru locul 1 n lume

Karolina Pliskova nu a reusit sa mai produca o revenire de senzatie precum a facut-o impotriva Serenei Williams, jucatoarea din Cehia fiind invinsa in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-4, de Naomi Osaka. Cap de serie numarul patru, nipona bifeaza a doua finala consecutiva de Grand Slam din cariera - in septembrie a castigat US Open-ul.

Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Naomi Osaka favorita numarul 4) s-a calificat miercuri in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1, de Elina Svitolina cap de serie numarul sase). in urma acestui rezultat, Simona Halep a fost depasita in ierarhia WTA si de nipona, ajungand pe locul trei in ierarhia mondiala.

Naomi Osaka si Petra Kvitova vor disputa finala de la Australian Open

Trofeul din acest an de la Australian Open va fi disputat de jucatoarele Naomi Osaka si Petra Kvitova in urma semifinalelor programate joi.

Premiera in Romania: pariuri live speciale la Australian Open!

Semifinala de la Australian Open dintre Stefanos Tsitsipas si Rafael Nadal aduce o premiera in lumea pariurilor din Romania: Betano ofera, pe durata partidei, pariurile live ce sunt prezente, in general, doar inaintea jocului.

Filip Jianu a ratat finala juniorilor de la Australian Open, dupa un meci dramatic

Filip Jianu, ultimul reprezentant al Romaniei la Australian Open, a ratat sansa de a juca cu trofeul pe masa, dupa o semifinala dramatica.

Finala inedita la Australian Open, intre doua jucatoare care nu s-au intalnit niciodata in cariera

Finala primului Grand Slam al anului va aduce fata in fata doua jucatoare care nu au nicio confruntare directa la activ.

Puille, pulverizat de Djokovici, in 83 de minute, in semifinale la Australian Open. Sarbul a cedat doar 4 ghemuri

Sarbul Novak Djokovici, liderul ATP, s-a calificat, vineri, in finala turneului Australian Open, si va lupta pentru a obtine al saptelea trofeu la primul grand slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )