Libnet.ro
UNICEF

16:15

LIVE Formula 1 Marele Premiu al Japoniei. Dezastru pentru Vettel!

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1 Marele Premiu al Japoniei. Dezastru pentru Vettel!

Circuitul de la Suzuka gazduieste, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Urmariti live text cursa in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Japoniei. Dezastru pentru Vettel!

Circuitul de la Suzuka a gazduit, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Cursa a fost live text in aceasta pagina.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Japoniei; Sebastian Vettel a abandonat

Plecat din pole-position, Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, pe circuitul de la Suzuka, Marele Premiu al Japoniei, a XVI-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Podiumul a fost completat de Max Verstappen Red Bull, Olanda) si de Daniel Ricciardo Red Bull, Australia).

Formula 1: Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Marele Premiu al Japoniei

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei si va pleca din pole-position in cursa care va avea loc duminica, de la ora 08:00 ora Romaniei). Britanicul va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel ) si Daniel Ricciardo Red Bull).

LIVE Formula 1 Marele Premiu al Japoniei (8:00)

Circuitul de la Suzuka gazduieste, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Urmariti live text cursa in aceasta pagina.

LIVE Formula 1 Calificarile de la Suzuka (9:00)

Sambata de la 9:00 dimineata transmitem live text in aceasta pagina calificarile Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka.

LIVE Formula 1 Calificarile de la Suzuka

Sambata de la 9:00 dimineata transmitem live text in aceasta pagina calificarile Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka.

Marele premiu la Loto a fost castigat: Un roman este mai bogat cu un milion de euro

Premiul la categoria I la tragerea Loto 6/49 a fost castigat duminica, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane. Este vorba de un premiu in valoare de 4. 988,60 lei, adica peste 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )