Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Online Sport Online Sport,
LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open (10:30)

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi incearca repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal, iar pe Stefanos Tsitsipas il mai desparte un singur meci de calificarea in prima finala majora a carierei. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi a incercat fara succes repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal. Apasati aici pentru live video .

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne.

Stefanos Tsitsipas ajunge in semifinale la Australian Open

Grecul Stefanos Tsitsipas s-a calificat, marti, in careul de asi de la Australian Open, dupa o victorie obtinuta in fata spaniolului Roberto Bautista Agut.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open (10:00)

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )