Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Simona Halep in optimi la Dubai

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in optimi la Dubai

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00 meciul pe care Simona Halep il disputa in optimi de finala la Dubai Open. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in optimi la Dubai (17:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00 meciul pe care Simona Halep il disputa in optimi de finala la Dubai Open.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (azi, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

WTA: Cea mai frumoasa lovitura a zilei a fost oferita de Simona Halep la Dubai (VIDEO)

Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei in meciul cu Daniela Hantuchova, pe care a invins-o in turul al doilea al turneului de la Dubai cu scorul de 6-2, 6-0, scrie GSP. Oficialii WTA au decis ca.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

Simona Halep, din Dubai: Primul meci e mereu greu, asa ca trebuie sa fiu atenta

Acum doi ani, juca in calificari la Dubai. Acum e cap de serie 1. Simona e gata de start la Dubai: Nu conteaza daca Serena e aici sau nu, pentru ca e o campioana mare si imi place sa joc cu ea.

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

WTA Dubai: Simona Halep vs Daniela Hantuchova 6-2, 6-0/ In optimi, fara emotii - Expresul de Constanta

Simona Halep favorita numarul unu) s-a calificat in turul trei al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o categoric pe Daniela Hantuchova locul 47 in ierarhia WTA), scor 6-2, 6-0 partida a durat o ora si 13 minute). In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )