Libnet.ro
UNICEF

08:00

WTA Dubai: Simona Halep vs Daniela Hantuchova 6-2, 6-0/ In optimi, fara emotii - Expresul de Constanta

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep vs Daniela Hantuchova 6-2, 6-0/ In optimi, fara emotii - Expresul de Constanta

Simona Halep favorita numarul unu) s-a calificat in turul trei al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o categoric pe Daniela Hantuchova locul 47 in ierarhia WTA), scor 6-2, 6-0 partida a durat o ora si 13 minute). In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA). continuă pe Hotnews

LIVETEXT Simona Halep - Daniela Hantuchova, in turul doi de la Dubai. Primul set, castigat de Simona cu 6-2

Simona Halep isi incepe aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi de la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, cu o victorie fara emotii. Romanca s-a calificat in optimi.

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

Serena Williams, forfait la Dubai - Simona Halep a devenit favorita numarul unu la castigarea turneului WTA

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

Tenis Dubai: Simona a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18. 30, pe Daniela Hantuchova 47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

Simona Halep a invins-o pe Hantuchova, 6-2 6-0, si joaca cu Pironkova in optimi. Vezi ce traseu are pana in finala la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe sportiva Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 47 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale .

FOTO. Cine este Daniela Hantuchova, prima adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep si Daniela Hantuchova urmeaza sa dispute, marti, dupa ora 18. 30, turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Cu toate ca in meciurile directe Simona are un record de 3-0, de aceasta data adversara sa trece pri .

Daniela Hantuchova, adversara Simonei Halep in turul 2 al turneului de la Dubai

Jucatoarea slovaca Daniela Hantuchova, locul 47 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 7-6 5), 3-6, 6-3, pe sportiva germana Mona Barthel, locul 39 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )