Libnet.ro
UNICEF

13:45

LIVE Simona Halep - Serena Williams in finala de la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Serena Williams in finala de la Cincinnati

Simona Halep disputa finala turneului de la Cincinnati, duminica seara de la ora 22:00, contra liderei mondiale Serena Williams. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Serena Williams in finala de la Cincinnati (22:00)

Simona Halep disputa finala turneului de la Cincinnati, duminica seara de la ora 22:00, contra liderei mondiale Serena Williams.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Suma uriasa pe care o va castiga romanca in caz de victorie

Simona Halep-Serena Williams LIVE Simona Halep poate incasa un bonus urias daca va invinge in finala turneului de la Cincinnati, scrie dolce-sport. ro. Calificarea in finala la Cincinnati este recompensata cu un.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Cand si unde se vede finala

Simona Halep-Serena Williams LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificandu-se in.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Halep incepe spectaculos

Simona Halep-Serena Williams 2-1. Halep isi castiga serviciul, desi a fost condusa pe propriul serviciu. Romanca are o banda elastica pe piciorul stang. Williams reuseste si ea primul punct in meci.

LIVE TEXT: Live text: finala de la Cincinnati - Simona Halep - Serena Williams -6-3 /3-3

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, va evolua, duminica seara, de la ora 22. 00, impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, in finala turneului de la Cincinnati.

Finala de la Cincinnati: Simona Halep - Serena Williams - 3-6, 6-7 / Serena Williams castiga trofeul

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa duminica de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, scor 3-6, 6-7, in finala turneului de la Cincinnati, dupa un meci care a durat o ora si 45 de minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )