Libnet.ro
UNICEF

18:31

LIVE Supercupa Europei, Bayern - Chelsea 1-1

Online Sport Online Sport,
LIVE Supercupa Europei, Bayern - Chelsea 1-1

Infruntare de zile mari, vineri seara, la Praga, unde Bayern Munchen, detinatoarea Champions League, intalneste pe Chelsea Londra, castigatoarea Europa League si adversara Stelei din grupele Ligii Campionilor, in Supercupa Europei. Partida ii va aduce fata in fata, din nou, pe doi dintre cei mai in voga antrenori ai momentului, Pep Guardiola si Jose Mourinho. Chelsea este adversara Stelei in grupele Champions League. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Supercupa Europei, Bayern - Chelsea 2-2. 5-4 la loviturile de departajare

Infruntare de zile mari, vineri seara, la Praga, unde Bayern Munchen, detinatoarea Champions League, a intalnit pe Chelsea Londra, castigatoarea Europa League si adversara Stelei din grupele Ligii Campionilor, in Supercupa Europei. Partida i-a adus fata in fata, din nou, pe doi dintre cei mai in voga antrenori ai momentului, Pep Guardiola si Jose Mourinho. Chelsea este adversara Stelei in grupele Champions League.

Bayern Munchen a invins Chelsea si a castigat Supercupa Europei.

Echipa germana Bayern Munchen, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, a invins, vineri seara, la Praga, cu scorul de 7-6 dupa loviturile de departajare, formatia engleza Chelsea Londra, si a castigat pentru a prima data Supercupa Europei, conform Mediafax. La finalul prelungirilor, scorul era 2-2, golurile fiind inscrise de Ribery 47 si Javi Martinez 120 +1 pentru Bayern, respectiv Torres 8 si Hazard 93 pentru Chelsea, castigatoarea Ligii Europa in sezonul 2012/2013. La loviturile de .

Astazi se joaca Supercupa Europei. Steaua isi vede la lucru viitoarea adversara din grupele Ligii Campionilor

Partida dintre Bayern Munchen, castigatoarea Ligii Campionilor, si Chelsea, care s-a impus sezonul trecut in Liga Europa ora 21. 45, Digi Sport 1, TV1, Dolce Sport 1), aduce in primul rand o revedere intre doi mari rivali, Mourinho si Guardiola. Va fi o partida interesanta de urmarit si pentru fanii, jucatorii si oficialii Stelei, mai ales ca ros-albastrii o vor intalni pe Chelsea in grupele Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )