Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Soldatii ucraineni s-au retras de pe aeroportul din Lugansk/ Ministrul apararii din Ucraina: Ne confruntam cu un mare razboi cu Rusia

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Criza din Ucraina: Soldatii ucraineni s-au retras de pe aeroportul din Lugansk/ Ministrul apararii din Ucraina: Ne confruntam cu un mare razboi cu Rusia

Trupele ucrainene s-au retras luni de pe aeroportul din Lugansk, dupa ce au siferit tiruri de artilerie din partea armatei ruse, a declarat un purtator de cuvant al militarilor ucraineni, Andrii Lysenko, citat de AFP. Vladimir Putin a acuzat luni Kievul ca a refuzat sa aiba discutii politice directe cu separatistii din estul Ucrainei. 15: Serghei Lavrov denunta ca provocatoare planurile NATO de a se extinde catre est 20. 30: Vladimir Putin l-a avertizat pe Barroso: Daca vreau, ocup Kievul in doua saptamani - surse La Repubblica . continuă pe Hotnews

Grupul de contact privind criza din Ucraina se reuneste luni, la Minsk

Grupul de contact privind criza din Ucraina se va reuni luni la Minsk, a anuntat sambata Ministerul Afacerilor Externe MAE) din Belarus, pe fondul denuntarii de catre occidentali si Kiev a unei agravari a.

Mogherini indeamna la folosirea diplomatiei in criza din Ucraina

Noul inalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, a declarat ca blocul comunitar trebuie sa mentina deschisa calea catre o solutie diplomatica in criza din Ucraina, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Germania avertizeaza: Criza din Ucraina risca sa scape de sub control

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a avertizat vineri ca situatia din Ucraina risca sa scape de sub control in cazul unei confruntari imediate intre trupe ruse si ucrainene, relateaza.

ONU: Aproape 2.600 de oameni au murit in criza din Ucraina

Oficialii NATO tin astazi o reuniune de urgenta pentru a discuta criza din estul Ucrainei. Rusia neaga ca ar fi trimis trupe in Ucraina, dar ONU anunta ca cel putin 2. 593 de oameni au fost ucisi in criza ucraineana din aprilie si pana acum.

Garry Kasparov condamna lasitatea Occidentului in fata invaziei rusesti din Ucraina

Garry Kasparov, fostul campion mondial la sah, a condamnat retorica lasa a Occidentului in fata invaziei rusesti din Ucraina. Kasparov, opozant al Kremlinului, a subliniat ca atitudinea Occidentului este chiar mai periculoasa decat atacul Rusiei.

Tariceanu: Situatia de instabilitate din Ucraina afecteaza si Romania. Ar fi fost necesara o reuniune a CSAT

Situatia din Ucraina poate afecta si Romania si, din acest motiv, ar fi fost necesara convocarea CSAT, considera presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Situatia din Ucraina mi se pare a fi cu.

Toate privirile sunt pe Rusia. Putin vrea un colt din Ucraina

Daca pana acum Rusia a cerut doar ca regiunile orientale din Ucraina, majoritar rusofone, sa beneficieze de mai multa autonomie, in prezent Vladimir Putin a evocat pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei. UE monitorizeaza atent.

Ministrul polonez de Externe: Situatia din Ucraina prezinta toate elementele caracteristice unui razboi

Situatia din Ucraina prezinta toate caracteristicile unui razboi, sustine ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, informeaza AFP, citata de Mediafax. Daca ceea ce se intampla seamana cu un razboi,.

NATO cere Rusiei sa inceteze actiunile militare ilegale din Ucraina

NATO a cerut vineri Rusiei sa inceteze actiunile militare ilegale din Ucraina, denuntand o escaladare grava a agresiunii militare ruse, a declarat secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care a.

Insurgentii, indemnati de Putin sa lase soldatii ucraineni sa iasa din incercuire

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a indemnat pe insurgentii pro-rusi din estul Ucrainei sa lase militarii ucraineni sa iasa din incercuire. Acestia sunt de acord insa cu deschiderea unui coridor umamitar numai daca soldatii se dezarmeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )