Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mogherini indeamna la folosirea diplomatiei in criza din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Mogherini indeamna la folosirea diplomatiei in criza din Ucraina

Noul inalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, a declarat ca blocul comunitar trebuie sa mentina deschisa calea catre o solutie diplomatica in criza din Ucraina, relateaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Grupul de contact privind criza din Ucraina se reuneste luni, la Minsk

Grupul de contact privind criza din Ucraina se va reuni luni la Minsk, a anuntat sambata Ministerul Afacerilor Externe MAE) din Belarus, pe fondul denuntarii de catre occidentali si Kiev a unei agravari a.

Germania avertizeaza: Criza din Ucraina risca sa scape de sub control

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a avertizat vineri ca situatia din Ucraina risca sa scape de sub control in cazul unei confruntari imediate intre trupe ruse si ucrainene, relateaza.

Criza din Ucraina: O coloana de 100 de blindate si lansatoare de rachete rusesti inainteaza in sud-estul tarii/ Kievul anunta ca trupele rusesti si-au instalat un cartier general in regiunea Donetsk/ Rusia: Cel de al doilea convoi umanitar rus trimis in

Armata ucraneana a anuntat miercuri ca o coloana de blindate rusesti inainta in partea de sud-est a Ucrainei, unde s-a deschis un nou front luni. Avem informatii cu privire la inaintarea unei coloane alcatuite din 100 de vehicule, inclusiv tancuri, blindate, lansatoare multiple de rachete de tip Grad pe drumul catre Starobeseve-Telmanove, a precizat centrul de presa al Statului Major al operatiunii ucrainene in estul tarii, intr-un comunicat. ----------------Joi, ora 02. 30 Convorbire Angela Merkel - Vladimir Putin: Cancelarul german a cerut sa se faca lumina asupra prezentei armatei ruse in Ucraina ora 00. 30 Un sistem de rachete antiaerian rus de tip Pantir S1, numit si SA-22, a fost detectat in regiunea de est a Ucrainei, aflata sub controlul separatistilor prorusi, a anuntat miercuri un diplomat al NATO, citat de AFPOra 23:00O scoala din Donetsk a luat foc dupa ce a fost lovita de obuze de artilerie, in sud-vestul orasului controlat de separatistii pro-rusi.

Ministrii de Externe ai Romaniei, Moldovei si Georgiei, ingrijorati de situatia din Ucraina

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, omologul moldovean, Natalia Gherman, si cel georgian, Maia Panjikidze, si-au exprimat ingrijorarea fata de invazia rusa din Ucraina. Seful diplomatiei romane a.

ONU: Aproape 2.600 de oameni au murit in criza din Ucraina

Oficialii NATO tin astazi o reuniune de urgenta pentru a discuta criza din estul Ucrainei. Rusia neaga ca ar fi trimis trupe in Ucraina, dar ONU anunta ca cel putin 2. 593 de oameni au fost ucisi in criza ucraineana din aprilie si pana acum.

Tariceanu: Situatia de instabilitate din Ucraina afecteaza si Romania. Ar fi fost necesara o reuniune a CSAT

Situatia din Ucraina poate afecta si Romania si, din acest motiv, ar fi fost necesara convocarea CSAT, considera presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Situatia din Ucraina mi se pare a fi cu.

Un client al OTP Bank din Ucraina s-a prezentat la sediul bancii intr-un tanc

Un client al OTP Bank din Ucraina s-a prezentat la sediul unei sucursale intr-un tanc, episod relatat de presedintele grupului ungar, Sandor Csanyi, care scoate in evidenta gravitatea situatiei din Ucraina,.

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evienta gravitatea situatiei din Ucraina.

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evidenta gravitatea situatiei din Ucraina.

Ministrul polonez de Externe: Situatia din Ucraina prezinta toate elementele caracteristice unui razboi

Situatia din Ucraina prezinta toate caracteristicile unui razboi, sustine ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, informeaza AFP, citata de Mediafax. Daca ceea ce se intampla seamana cu un razboi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )