Libnet.ro
UNICEF

09:45

Toate privirile sunt pe Rusia. Putin vrea un colt din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Toate privirile sunt pe Rusia. Putin vrea un colt din Ucraina

Daca pana acum Rusia a cerut doar ca regiunile orientale din Ucraina, majoritar rusofone, sa beneficieze de mai multa autonomie, in prezent Vladimir Putin a evocat pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei. UE monitorizeaza atent. continuă pe Wall-Street Ro

PREVIEW Targul de tehnolgie IFA Berlin - De la invazia ceasurilor inteligente la casa in care toate aparatele sunt conectate la internet

Ceasurile inteligente si alte mini-computere la purtator devin tot mai sofisticate si incearca sa-si gaseasca un loc intr-o piata in care multi spun ca-s inutile. Smartphone-urile devin mai sofisticate, dar ecranele nu mai cresc in dimensiuni, iar tabletele au intrat intr-un con de umbra provizoriu. Targul de tehnologie IFA care incepe la Berlin pe 3 septembrie va avea spatiu generos dedicat televizoarelor 4K, dar mai ales casei in care toate aparatele sunt conectate la internet si pot fi controlate prin smartphone.

Putin vrea un stat in sud-estul Ucrainei

Criza din Ucraina, care a racit deja relatiile dintre Moscova si Occident, a intrat intr-o noua etapa. in timp ce statele UE au anuntat ca au in vedere noi sanctiuni impotriva Rusiei, presedintele rus, Vladimir Putin, a dezvaluit duminica, in premiera, adevaratul sau obiectiv crearea unui stat in estul Ucrainei si, nerabdator, a cerut sa incepem imediat discutiile substantiale. in ajun, a reamintit statelor care ameninta cu sanctiuni ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare si este gata sa raspunda oricarei agresiuni.

Surse militare: Vladimir Putin vrea sa taie Ucrainei accesul la Marea Neagra

Ucraina si-a convocat, ieri dupa-amiaza, Consiliul de Securitate si Aparare, iar presedintele Petro Porosenko si-a amanat vizita in Turcia, dupa ce forte armate rusesti ar fi patruns in tara prin sud-est, cucerind orasul de importanta strategica Novoazovsk port la Marea Azov), din regiunea Donetk, informeaza Reuters.

DOVADA care arata ca Vladimir Putin MINTE. Imaginile din SATELIT surprind exact momentul

NATO a publicat imagini captate din satelit ce confirma relatarile ca trupe ruse combatante echipate cu armament greu sunt angajate in operatiuni militare in Ucraina, in ciuda faptului ca presedintele rus.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )