Libnet.ro
UNICEF

13:15

LIVE TEXT Ministerul Sanatatii anunta modificari importante in sistemul sanitar

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Ministerul Sanatatii anunta modificari importante in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii anunta mai multe modificari care vor schimba fundamental lucrurile in sistemul medical. Putem spune ca acum incepe dezbaterea publica. Aceste propuneri de acte normative sunt perfectibile, mai declara ministrul Eugen Nicolaescu. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Ministerul Sanatatii a anuntat cateva detalii referitoare la noul pachet de servicii medicale de baza

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat cateva detalii din noul pachet de servicii medicale de baza. Intregul pachet va fi dat publicitatii in cursul serii de marti. Modificarle vor schimba fundamental lucrurile in sistemul medical. Putem spune ca acum incepe dezbaterea publica. Aceste propuneri de acte normative sunt perfectibile, a mai declarat ministrul Eugen Nicolaescu.

Ministerul Sanatatii a anuntat cateva detalii referitoare la noul pachet de servicii medicale de baza

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat cateva detalii din noul pachet de servicii medicale de baza. Intregul pachet va fi dat publicitatii in cursul serii de marti. Modificarle vor schimba fundamental lucrurile in sistemul medical. Putem spune ca acum incepe dezbaterea publica. Aceste propuneri de acte normative sunt perfectibile, a mai declarat ministrul Eugen Nicolaescu.

Live TEXT Steaua - Chelsea (21.45): Ros-albastrii vor victoria cu granzii Europei. ...

Steaua intalneste in aceasta seara Chelsea Londra, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, in cea de a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi doresc un egal sau o victorie in aceasta seara, dupa ce in primul meci al Ligii au pierdut cu 0-3, in Germania, in fata lui Schalke. Live Text Steaua - Chelsea 21. 45, Arena Nationala), difuzare TV: TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, livetext: romanialibera. ro Reghecampf si-a menajat jucatorii in ultima etapa din Liga I, .

LIVE TEXT Duminica, un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Manifestantii ponesc din cartierul Titan si vor ajunge la Universitate

Duminica este programat un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Un anunt postat pe contul de Facebook Uniti Salvam!: indica zona Metroului Titan drept loc de adunare pentru protestatari, urmind ca plecarea spre Piata Universitatii sa aia loc la ora 18. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. 350 de manifestanti s-au adunat in cartierul Titan, de unde vor porni spre Universitate: Mircea Badea si Gadea, doua paiate si doua tonomate

Duminica este programat un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Un anunt postat pe contul de Facebook Uniti Salvam!: indica zona Metroului Titan drept loc de adunare pentru protestatari la ora 16. 00, urmind ca plecarea spre Piata Universitatii sa aia loc la ora 18. Ora 17:45: 350 de protestatari. Ora 17:30: S-au adunat 250 de protestatari. In zona statiei de metrou Titan ploua torential. Ora 17:28: Participantii la protest, indemnati sa faca reclamatii la CNA. Ei spun ca daca televiziunile mai manipuleaza, le vor boicota in Piata Universitatii. Ora 17:25: Mircea Badea si Gadea sunt doua paiate politice si doua tonomate! spun protestatarii si acuza ca mass-media inca nu a inteles cu ce se mananca aceasta miscare. Ora 17:20: Se scandeaza Ponta e pe fata! Basescu e pe fata! Antonescu e pe fata! RMGC e pe fata! Chevron e pe fata!. Protestatarii le cer sindicalistilor sa li se alature. Ora 17:10: S-au adunat in jur de 200 de protestatari. Ei spun ca nu sunt speriati de vremea rea si striga impotriva RMGC, Chevron si a politicienilor corupti: Refuz, rezist gazelor de sist!. Ploua, ninge, noi vom invinge!. Ora 17:02: In zona Titan a inceput sa ploua. Protestatarii striga Uniti, salvam Rosia Montana!. Ora 16:50: Circa 100 de protestatari s-au adunat la iesirea din statia de metrou Titan. Oamenii sunt echipati de ploaie, au umbrele si au adus cateva steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Peste 1.000 de manifestanti se indreapta in mars spre Universitate, dinspre cartierul Titan: Daca va pasa, iesiti din casa!

Duminica este programat un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Un anunt postat pe contul de Facebook Uniti Salvam!: indica zona Metroului Titan drept loc de adunare pentru protestatari la ora 16. 00, urmind ca plecarea spre Piata Universitatii sa aia loc la ora 18. Ora 18:38: Numarul protestatarilor a depasit 1. In ciuda ploii, oamenii scandeaza puternic: Uniti salvam Rosia Montana, Iesiti din casa daca va pasa!, Nu corporatia face legislatia. Ora 18:20: Circa 800-1. 000 de protestatari, dupa estimarile reporterului Hotnews. ro. Coloana de manifestanti se afla pe Bd. Nicolae Grigorescu. Se scandeaza: Daca va pasa, iesiti din casa!. Ora 18:04: Peste 500 de protestatari. Coloana a pornit in mars spre Universitate. Se scandeaza: Uniti, salvam Rosia Montana!. Ora 17:45: 350 de protestatari. Ora 17:30: S-au adunat 250 de protestatari. In zona statiei de metrou Titan ploua torential. Ora 17:28: Participantii la protest, indemnati sa faca reclamatii la CNA. Ei spun ca daca televiziunile mai manipuleaza, le vor boicota in Piata Universitatii. Ora 17:25: Mircea Badea si Gadea sunt doua paiate politice si doua tonomate! spun protestatarii si acuza ca mass-media inca nu a inteles cu ce se mananca aceasta miscare. Ora 17:20: Se scandeaza Ponta e pe fata! Basescu e pe fata! Antonescu e pe fata! RMGC e pe fata! Chevron e pe fata!. Protestatarii le cer sindicalistilor sa li se alature. Ora 17:10: S-au adunat in jur de 200 de protestatari. Ei spun ca nu sunt speriati de vremea rea si striga impotriva RMGC, Chevron si a politicienilor corupti: Refuz, rezist gazelor de sist!. Ploua, ninge, noi vom invinge!. Ora 17:02: In zona Titan a inceput sa ploua. Protestatarii striga Uniti, salvam Rosia Montana!. Ora 16:50: Circa 100 de protestatari s-au adunat la iesirea din statia de metrou Titan. Oamenii sunt echipati de ploaie, au umbrele si au adus cateva steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Peste 2.000 de manifestanti se indreapta in mars spre Piata Universitatii: Daca va pasa, iesiti din casa!

Duminica este programat un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Un anunt postat pe contul de Facebook Uniti Salvam!: indica zona Metroului Titan drept loc de adunare pentru protestatari la ora 16. 00, urmind ca plecarea spre Piata Universitatii sa aia loc la ora 18. Ora 19:50: Numarul manifestantilor a crescut la 2. Protestatarii sunt aproape de Piata Universitatii, pe strada Delea Noua. Ei au avut de parcurs aproape 8 kilometri intre cartierul Titan, de unde au pornit in mars, si Piata Universitatii. In Bucuresti ploua in continuare si este foarte frig - sunt 12 grade Celsius. Ora 19:12: Numarul protestatarilor depaseste 1. Coloana de manifestanti a ajuns la statia de metrou Dristor, la intersectia Camil Ressu cu Liviu Rebreanu. Ora 18:38: Numarul protestatarilor a depasit 1. In ciuda ploii, oamenii scandeaza puternic: Uniti salvam Rosia Montana, Iesiti din casa daca va pasa!, Nu corporatia face legislatia. Ora 18:20: Circa 800-1. 000 de protestatari, dupa estimarile reporterului Hotnews. ro. Coloana de manifestanti se afla pe Bd. Nicolae Grigorescu. Se scandeaza: Daca va pasa, iesiti din casa!. Ora 18:04: Peste 500 de protestatari. Coloana a pornit in mars spre Universitate. Se scandeaza: Uniti, salvam Rosia Montana!. Ora 17:45: 350 de protestatari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Un nou protest impotriva proiectului de la Rosia Montana. Circa 5.000 de manifestanti au ajuns in Piata Universitatii: Daca va pasa, iesiti din casa!

Duminica are loc un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Protestatarii au plecat din cartierul Titan spre Piata Universitatii in jur de ora 18. 00, pe o ploaie rece care a diminuat simtitor numarul celor iesiti sa ceara oprirea exploatarii aurifere de la Rosia Montana. Manifestantii au cerut in permanenta oprirea proiectului de la Rosia Montana, fara a cere demisia premierului sau a ministrilor implicati in dosar. ----------------------------Ora 20:35: Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii. Coloana se intinde pe un sens de circulatie aproape de la Piata Unirii pana la Piata Universitatii. Potrivit estimarilor reporterului Hotnews. ro, sunt intre 4. 000 si 5. 000 de persoane. Cifra exacta este greu de precizat in conditiile in care autoritatile nu dau nicio informatie clara. Ora 20:26: In fata coloanei de protestatari se afla circa 8-10 persoane care striga Jos Basescu, lupta Voiculescu. In fata lor filmeaza carul Antenei 3. Ora 20:19: Peste 3. 000 de persoane la marsul de protest. Manifestantii au ajuns in Piata Unirii. Ora 20:11: Protestatarii au ajuns pe Bulevadrul Corneliu Coposu, in apropiere de Piata Unirii, si se indreapta spre Piata Universitatii. Persoanele care locuiesc in blocurile care s-au aflat pe traseul marsului s-au aratat solidare cu protestatarii, iesind la ferestre si batand din palme sau scandand impreuna cu acestia. Ora 19:50: Numarul manifestantilor a crescut la 2. Protestatarii sunt aproape de Piata Universitatii, pe strada Delea Noua. Ei au avut de parcurs aproape 8 kilometri intre cartierul Titan, de unde au pornit in mars, si Piata Universitatii. In Bucuresti ploua in continuare si este foarte frig - sunt 12 grade Celsius. HotNews. ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica.

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Arad o ancheta privind pastilele de slabit administrate de tanara care a decedat

Ancheta a inspectorilor Directiei de Sanatate Publica Arad, dupa moartea tinerei care a luat pastile de slabit. Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din Arad sa demareze o verificare in cazul.

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit

Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Arad sa verifice conditiile in care a decedat tanara de 27 de ani din Arad, dupa ce a luat prafuri de slabit si a intrat in coma profunda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )