Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit

Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Arad sa verifice conditiile in care a decedat tanara de 27 de ani din Arad, dupa ce a luat prafuri de slabit si a intrat in coma profunda. continuă pe Adevărul

Politistii aradeni au demarat o ancheta in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit

Politistii aradeni au declansat o ancheta in cazul tinerei de 27 de ani care a murit la spital in urma unui stop cardio-respirator care ar fi putut fi provocat de un tratament pentru slabit pe care il urmase.

Ministerul Sanatatii vrea o ANCHETA in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat foarte multe pastile de slabit

Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Arad sa demareze o verificare in cazul pastilelor pentru slabit consumate de catre tanara din Arad care a.

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in cazul tinerei care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit. Probe din produs au fost analizate in laborator

Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Arad sa verifice conditiile in care a decedat tanara de 27 de ani din Arad, dupa ce a luat prafuri de slabit si a intrat in coma profunda.

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Arad o ancheta privind pastilele de slabit administrate de tanara care a decedat

Ancheta a inspectorilor Directiei de Sanatate Publica Arad, dupa moartea tinerei care a luat pastile de slabit. Ministerul Sanatatii a cerut inspectorilor sanitari din Arad sa demareze o verificare in cazul.

Pemierul Italiei ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului

Pemierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC.

Premierul Italiei ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului

Premierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )