Libnet.ro
UNICEF

18:45

LIVE TEXT Partizan - Steaua: 3-2. Drama la Belgrad! Sarbii domina, iar stelistii sunt in CORZI

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Partizan - Steaua: 3-2. Drama la Belgrad! Sarbii domina, iar stelistii sunt in CORZI

Steaua disputa returul duelului cu Partizan, miercuri, de la ora 21. 30, la Belgrad. Elevii lui Mirel Radoi vor avea un meci infernal in care sarbii vor porni cu avantajul publicului dar si al rezultatului din retur. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Partizan - Steaua: 1-1. Meci INFERNAL la Belgrad, doua goluri in 3 minute. Tade RUPE bara!

Steaua disputa returul duelului cu Partizan, miercuri, de la ora 21. 30, la Belgrad. Elevii lui Mirel Radoi vor avea un meci infernal in care sarbii vor porni cu avantajul publicului dar si al rezultatului din retur.

Live Score Partizan - Steaua: miercuri, ora 21.30. Deplasare in infern pentru elevii lui Radoi

Steaua disputa returul duelului cu Partizan, miercuri, de la ora 21. 30, la Belgrad. Elevii lui Mirel Radoi vor avea un meci infernal in care sarbii vor porni cu avantajul publicului dar si al rezultatului din retur.

Becali nu va fi in tribune la Partizan - Steaua. Motivul HALUCINANT pentru care nu a mers la Belgrad

Gigi Becali nu se va afla in tribune la meciul Partizan - Steaua, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Patronul ros-albastrilor a invocat in motiv iesit din comun pentru a refuza sa faca deplasarea alaturi de echipa sa.

Meci crucial pentru fotbalul romanesc, la Belgrad! Clasamentul coeficientilor inainte de Partizan - Steaua

Romania depinde de nou de evolutia Stelei in cupele europene pentru a-si mentine pozitia in clasamentul coeficientilor UEFA. Partida Partizan - Steaua ar putea decide daca Liga I va trimite una sau doua echipe in Liga Campionilor in sezonul 2017-2018.

Partizan - Steaua va avea un central maghiar. Membru al unei dinastii de arbitri din Ungaria

Meciul Partizan - Steaua, din mansa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de Istvan Vad, din Ungaria.

VIDEO Partizan - Steaua: Sarbii fac apel la fani printr-un clip. Atmosfera se anunta incendiara!

Meciul Partizan - Steaua, care va avea loc miercuri, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor este prezentat de sarbi ca un important eveniment fotbalistic din aceasta tara. Campioana Serbiei a lansat un clip prin care vrea sa atra .

Partizan Steaua, iadul care nu sperie pe nimeni. Doar o victorie inutila pentru sarbi in meciurile decisive de acasa

Partizan Belgrad si Steaua joaca miercuri seara 21. 30, PRO TV) pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor. Temutii suporteri sarbi nu sunt de speriat: din 11 meciuri decisive disputate pe teren propriu in preliminariile Ligii Campionilor, Partizan Belgrad a castigat doar unul.

Paul Papp, daramat dupa erorile din Partizan - Steaua 4-2: imi cer scuze, e vina mea, eu am ratat calificarea

Partizan Belgrad - Steaua s-a incheiat 4-2 in meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Fundasul Paul Papp si-a pus cenusa in cap dupa erorile comise.

Partizan - Steaua: 4-2. Elevii lui Radoi, ELIMINATI din Liga Campionilor! Vor continua in play-off-ul Ligii Europa

Steaua a fost eliminata din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor de catre Partizan Belgrad, dupa ce a cedat, in deplasare, cu scorul de 2-4 1-1 tur). Pentru echipa lui Mirel Radoi urmeaza play-off-ul Ligii Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )