Libnet.ro
UNICEF

06:45

LIVE TEXT Romania in Fed Cup (program). Miercuri incepe

Online Sport Online Sport,
LIVE TEXT Romania in Fed Cup (program). Miercuri incepe

Romania intra in focurile luptei pentru un loc in barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, echivalentul feminin al Cupei Davis. Onlinesport. ro transmite live text toate meciurile jucatoarelor noastre. Vedeti aici programul Grupei B in care Romania va intalni Ungaria, Marea Britanie si Letonia. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Romania in Fed Cup (program)

Romania intra in focurile luptei pentru un loc in barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, echivalentul feminin al Cupei Davis. Onlinesport. ro transmite live text toate meciurile jucatoarelor noastre. Vedeti aici programul Grupei B in care Romania va intalni Ungaria, Marea Britanie si Letonia.

LIVE TEXT Andrea Schaechter, FMI: Patru din cele 5 criterii de performante au fost atinse de Romania

Patru din cele 5 criterii de performante au fost atinse de autoritatile romane la finele lunii decembrie, a declarat marti seful urmatoarei misiuni FMI in Romania, Andrea Schaechter intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Bancii Nationale. Romania a depasit performantele celorlalte tari europene, cu exceptia a doua state. Exporturile au crescut pe baza ceor auto. Importurile mai mici din energie au dus la un deficit de cont curent mai mic. La finele lui decembrie, media a fost de 4%Hotnews transmite LIVE TEXT declaratia Andreei Schaechter.

LIVE TEXT Andrea Schaechter, FMI: Discutiile privind reducerea CAS vor fi reluate la vara/ Bancile vor decide cu mare atentie cazul fiecarei persoane in cazul reducerii ratelor

Patru din cele 5 criterii de performanta au fost atinse de autoritatile romane la finele lunii decembrie, a declarat marti seful misiunii FMI in Romania, Andrea Schaechter intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Bancii Nationale. Romania a depasit performantele celorlalte tari europene, cu exceptia a doua state. Exporturile au crescut pe baza ceor auto. Importurile mai mici din energie au dus la un deficit de cont curent mai mic. Hotnews transmite LIVE TEXT declaratia Andreei Schaechter.

LIVE Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii reiau parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul va fi transmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00.

Azi LIVE Rugby Romania - Portugalia (16:00)

Stejarii reiau parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul va fi transmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00.

MINUT cu MINUT Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii au reluat parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul a fosttransmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )