Libnet.ro
UNICEF

06:15

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Simona Halep s-a calificat in Finala la Madrid dupa: 6-2, 6-0 cu Samantha Stosur

Simona Halep revine dupa doi ani in ultimul act al Turneului International de la Madrid. Romanca, ultimul cap de serie ramas in cursa pentru trofeu, a invins-o in doua seturi: 6-2, 6-0 pe Samantha Stosur.

LIVE TEXT. Simona Halep joaca de la ora 21:00 cu Samantha Stosur, la Madrid Mandatory, pentru un loc in finala

Simona Halep are sansa sa revina dupa doi ani in ultimul act al Turneului International de la Madrid. Romanca, ultimul cap de serie ramas in cursa pentru trofeu, va avea parte insa de un meci decisiv cu Samantha Stosur.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa ce a castigat turneul de la Madrid

Succes urias pentru Simona Halep la turneul WTA de la Madrid. La scurt timp, dupa ce a primit trofeul din mainile Nadiei Comaneci, jucatoarea de tenis a transmis un mesaj emotionant.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

Program foarte greu pentru Simona Halep la turneul de la Roma. Begu si Niculescu n-au avut nici ele noroc

Simona Halep va juca azi finala turneului de la Madrid, iar saptamana viitoare va lua startul la Openul Italiei, de la Roma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )