Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, campioana la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid. continuă pe Online Sport

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

Simona Halep a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, invingandu-o in trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1. Primul set a fost castigat de Simona Halep cu 6-3, moment in care.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de tenis de la Madrid, dupa ce a castigat meciul din penultimul act al competitiei disputat impotriva sportivei din Australia, Samantha Stosur,.

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

WTA Madrid: Marsul romancelor se incheie. Si Tig a fost eliminata. Ramanem in competitie doar Simona Halep

Patru tenismene romance s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea. Patricia Maria Tig a pierdut joi seara in fata australiencei Samantha Stosur in doua seturi, scor cu 3-6, 4-6. Singura care merge in semifinala este Simona Halep, care a invins-o in disputa romancelor din sferturi pe Irina Begu, cu 6-3, 0-6, 6-1.

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2505 seconds )