Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA). continuă pe Hotnews

LIVETEXT Simona Halep - Samantha Stosur, in semifinale la Madrid Open

Simona Halep o va intalni pe Samantha Stosur in semifinalele turneului de la Madrid, partida care va incepe de la ora 21.

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

WTA Madrid Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-2, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia, 15 WTA) si se va duela, pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid, cu o alta romanca, Irina Begu, locul 34 in clasamentul WTA, potrivit Mediafax.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

Turneul de la Madrid: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )