Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIVE TEXT: Simona Halep, eliminata in sferturi, la Miami, de Timea Bacsinszky, dupa trei seturi:4-6, 6-3 si 6-2

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep, eliminata in sferturi, la Miami, de Timea Bacsinszky, dupa trei seturi:4-6, 6-3 si 6-2

Simona Halep locul 5 WTA) a fost eliminata, marti seara de Timea Bacsinszky 20 WTA) din Elvetia in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami, dupa o partida care a durat 2h si 28 de minute de joc. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Simona Halep - Timea Bacsinszky, 1-0 la seturi pentru Halep

Simona Halep locul 5 WTA) are o misiune complexa, marti seara, dupa ora 20:00, intr-un duel cu Timea Bacsinszky 20 WTA) pentru un loc in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami. Adversara Simonei a eliminat-o surprinzator din competitie pe favorita 2 la Miami, Agnieszka Radvanska, in 3 seturi.

LIVE TEXT: Simona Halep - Timea Bacsinszky, 1-1 la seturi. Timea ridica nivelul in setul al doilea si meciul ajunge in decisiv

CeSimona Halep locul 5 WTA) are o misiune complexa, marti seara, dupa ora 20:00, intr-un duel cu Timea Bacsinszky 20 WTA) pentru un loc in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami. Adversara Simonei a eliminat-o surprinzator din competitie pe favorita 2 la Miami, Agnieszka Radvanska, in 3 seturi.

LIVE TEXT: Simona Halep - Timea Bacsinszky, 1-1 la seturi. Bacsinszky are 5-2 in DECISIV

CeSimona Halep locul 5 WTA) are o misiune complexa, marti seara, dupa ora 20:00, intr-un duel cu Timea Bacsinszky 20 WTA) pentru un loc in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami. Adversara Simonei a eliminat-o surprinzator din competitie pe favorita 2 la Miami, Agnieszka Radvanska, in 3 seturi.

WTA Miami: Simona Halep, eliminata in sferturi de Timea Bacsinszky/ Tocatorul de nervi

Parcursul Simonei Halep la turneul WTA de la Miami s-a incheiat in faza sferturilor de finala, acolo unde sportiva nascuta la Constanta a dat peste un adevarat tocator de nervi. Timea Bacsinszky 20 WTA) a revenit de la 0-1 la seturi la fel ca si in precedenta partida - cu Agnieszka Radwanska), gratie unui joc bazat in mare parte pe defensiva. Sportiva din Elvetia nu s-a sfiit sa trimita mingi inalte, sa execute slice atat pe forehand, cat si pe rever si sa profite de fiecare greseala a adversarei a facut tot ce este posibil pentru a castiga). Dupa o partida maraton de doua ore si 29 de minute, Timea s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2.

Simona Halep eliminata in sferturi la Miami Open. Risca sa piarda locul cinci in clasament

Simona Halep a fost eliminata, marti seara, in sferturile de finala la Miami Open dupa un meci de doua ore si jumatate cu Timea Bacsinszky din Elvetia. Un meci inceput foarte bine de Halep, dar pe care jucatoarea noastra l-a incheiat la propriu in genunchi. Halep risca sa piarda locul cinci pe care il ocupa in prezent in clasamentul WTA. Totul sta in racheta Victoriei Azarenka, o eventuala calificare a acesteia in semifinale propulsand-o peste Halep in ierarhie.

Simona Halep joaca azi in sferturi la Miami. S-a stabilit ora meciului cu Timea Bacsinszky. Dupa Serena si Radwanska, inca o favorita a fost eliminata

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde va juca azi pentru un loc in careul de asi al competitiei.

WTA Miami: Simona Halep vs Heather Watson 6-3, 6-4/ Calificare in sferturi, urmeaza un meci cu Timea Bacsinszky (20 WTA)

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky 20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska locul 2 WTA).

WTA Miami: Simona Halep vs Julia Goerges 6-4, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Heather Watson

Simona Halep 5 WTA) a avut nevoie de o ora si 34 de minute pentru a castiga partida cu Julia Goerges 66 WTA), din Germania, rezultat in urma caruia sportiva nascuta la Constanta s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami. Pentru un loc in sferturile competitiei, Simona va lupta cu Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA).

Simona Halep ajunge in sferturi la Miami Open. Adversara neasteptata in turul urmator

Jucatoarea Simona Halep continua seria de victorii la Miami Open si ajunge intre primele opt dupa o partida de o ora si jumatate cu Heather Watson din Marea Britanie, pe care a invins-o cu 6-3, 6-4. Invingatoarea acestui meci o intalneste in sferturi pe castigatoarea partidei Agnieszka Radwanska-Timea Bacsinszky.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )