Libnet.ro
UNICEF

12:16

LIVE TEXT SUA - Germania: ora 19.00, grupa G. Duelul titanilor - Klinsmann vs Low

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT SUA - Germania: ora 19.00, grupa G. Duelul titanilor - Klinsmann vs Low

SUA si Germania se intalnesc in ultima confruntare a titanilor Grupei G, un meci care va stabili ierarhia finala inaintea optimilor Cupei Mondiale. SUA - Germania, disputat de la ora 19. 00, pe stadionul din Recife, are loc la aceeasi ora cu meciul Portugalia - Ghana, unul care mai poate conta doar pentru stabilirea locului 2. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Italia - Uruguay, ora 19.00, grupa D Cupa Mondiala

Italia si Uruguay se lupta marti seara, de la ora 19. 00, in grupa D a Cupei Mondiale, pentru calificarea in optimi, una dintre ele urmand sa fie eliminata de la Mondial. La aceeasi ora se va disputa si partida Costa Rica - Anglia, meci care le-ar putea asigura primul loc americanilor.

LIVE TEXT Croatia - Mexic, ora 23.00, grupa A. invingatorul merge in optimi!

Croatia intalneste luni seara, de la ora 23. 00, nationala Mexicului in ultimul tur al fazei grupelor, meciul contand pentru locul al doilea, ultimul care duce in optimi. Cum Brazilia este aproape calificata in optimi, pentru Croatia si Mexic a mai ramas disponibil un singur loc, meciul dintre cele doua anuntandu-se o lupta pe viata si pe moarte.

LIVE TEXT Italia - Uruguay 0-0, grupa D Cupa Mondiala

Italia si Uruguay se lupta marti seara, de la ora 19. 00, in grupa D a Cupei Mondiale, pentru calificarea in optimi, una dintre ele urmand sa fie eliminata de la Mondial. La aceeasi ora se va disputa si partida Costa Rica - Anglia, meci care le-ar putea asigura primul loc americanilor.

CM Fotbal Programul partidelor de joi: SUA-Germania si Portugalia- Ghana

Grupa G propune cele mai interesante partide pentru ziua de joi. Germania vrea sa castige grupa cu o victorie in fata SUA, lucru pe care-l spera si Portugalia lui Cristiano Ronaldo ce-si joaca ultima sansa de calificare in optimi in fata Ghanei. Sperantele sunt foarte slabe insa pentru lusitani care au nevoie de o victorie la diferenta mare de scor.

LIVE Wimbledon: Niculescu si Mitu pe teren dupa ora 19:00

Vedeti mai jos programul tenismenilor romani, luni, in prima zi a turneului de Mare Slem de la Wimbledon si LIVE TEXT meciurile pe care Victor Hanescu, Monica Niculescu si Andreea Mitu le disputa pe iarba de la All England Tennis Crocket Club. Simona Halep joaca marti.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

LICITATIA Valori culturale balcanice, 30 iunie 2014, ora 19, Galeria GOLDART

LICITATIA Valori culturale balcanice, valori perene va avea loc luni, 30 iunie 2014, ora 19 la Galeria GOLDART Ghildush, Intr. Caragiale nr. Amatorii de arta sunt din nou invitati la o licitatie completa, cuprinzand capitole consistente de carte de arta, argintarie, sticlarie, ceramica, metal, arta contemporana, arta religioasa, grafica si pictura romaneasca. in licitatie figureaza de asemenea un numar important de lucrari apartinand unor artisti de origine aromana. Si la acesta licitatie se va utiliza noul instrument de colaborare: OFERTA PREALABILA.

CM 2014 Finala din grupe: Italia Uruguay, astazi, ora 19.00

Selectionerul Italiei imprumuta sistemul de joc si sase jucatori de la Juventus Torino pentru meciul decisiv cu Uruguay de astazi ora 19. 00, in direct la TVR 1).

Cine va reprezenta Romania la Olimpiada Internationala de Matematica de anul acesta? Patru olimpici din lotul national discuta online vineri, de la ora 12:00, despre pregatirile pentru internationala

Cine face parte din lotul Romaniei care va participa la Olimpiada Internationala de Matematica din Africa de Sud? Cate baraje au trebuit sa sustina elevii pentru a se califica in echipa nationala de sase? Ce inseamna sa te pregatesti pentru internationala de matematica? Cum vad olimpicii educatia romaneasca si care este traseul universitar pe care si-l doresc, dupa terminarea liceului? Despre toate acestea vor discuta online vineri, de la ora 12:00, Simona Diaconu, Paul Musca, Andrei Bud si Stefan Spataru - membri ai lotului national de Matematica. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articoluluiHotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

CM Fotbal: SUA - Germania 0-1/ Portugalia - Ghana 2-1/ Germania si SUA, in optimi; Portugalia - eliminata

Portugalia a parasit Campionatul Mondial de Fotbal inca din faza grupelor, cu toate ca a castigat cu 2-1 partida cu Ghana. Germania a incheiat Grupa G cu o victorie, scor 1-0, cu SUA. In optimile competitiei din Brazilia s-au calificat nemtii si americanii, in timp ce Cristiano Ronaldo nu a putut sa-si ajute echipa sa mearga mai departe in turneu a ratat cateva ocazii mari impotriva Ghanei).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )