Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE UPDATE. Franta, lovita de Statul Islamic. Bilantul provizoriu: 129 de morti, intre care si doi ROMANI. Cronologia atentatelor

România Liberă România Liberă,
LIVE UPDATE. Franta, lovita de Statul Islamic. Bilantul provizoriu: 129 de morti, intre care si doi ROMANI. Cronologia atentatelor

Presa franceza a anuntat un bilant de 129 de morti in seria de atentate teroriste comise la Paris, de Statul Islamic. in Franta este stare de urgenta. MAE a transmis ca doi romani si-au pierdut viata, iar alti doi sunt raniti. Politia a arestat cinci suspecti in Belgia. continuă pe România Liberă

LIVE UPDATE. Franta, lovita de Statul Islamic. Bilantul provizoriu: 129 de morti, intre care si doi ROMANI. Teroristii, amenintari pentru francezi

Presa franceza a anuntat un bilant de 129 de morti in seria de atentate teroriste comise la Paris, de Statul Islamic. in Franta este stare de urgenta. MAE a transmis ca doi romani si-au pierdut viata, iar alti doi sunt raniti. Politia a arestat cinci suspecti in Belgia.

LIVE UPDATE. Franta, lovita de Statul Islamic. Bilantul provizoriu: 129 de morti, intre care si doi ROMANI. Mesajul teroristilor pentru francezi

Presa franceza a anuntat un bilant de 129 de morti in seria de atentate teroriste comise la Paris, de Statul Islamic. in Franta este stare de urgenta. MAE a transmis ca doi romani si-au pierdut viata, iar alti doi sunt raniti. Politia a demarat cercetari in Belgia, pentru a-i prinde pe teroristi.

LIVE UPDATE. Franta, lovita de Statul Islamic. Bilantul provizoriu: 128 de morti, intre care si doi ROMANI. Mesajul teroristilor pentru francezi

Presa franceza anunta un bilant de 128 de morti in seria de atentate teroriste comise la Paris, de Statul Islamic. in Franta este stare de urgenta. Martorii vorbesc despre explozii, sange si panica. MAE a anuntat ca doi romani si-au pierdut viata.

Kurzii incearca sa recucereasca orasul irakian Sinjar de la Statul Islamic

Forte kurde, sustinute de coalitia antijihadista occidentala, au lansat o ofensiva pentru cuceri orasul irakian Sinjar de la gruparea jihadista Statul Islamic. Preluarea controlului asupra regiunii este o etapa majora in faramitarea califatului proclamat de gruparea extremista.

Statul Islamic revendica atentatele de la Paris: Acest atac nu este decat inceputul furtunii

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat sambata atentatele soldate cu 128 morti de la Paris, intr-un comunicat publicat pe internet, scrie AFP. Opt frati purtand centuri explozive si inarmati cu pusti de asalt au vizat locuri alese cu grija in inima Parisului, se arata in acest comunicat.

Statul Islamic a publicat un video in care ameninta Rusia. Se va intampla foarte curand

Statul Islamic a publicat un video in care Rusia este amenintata cu atacuri teroriste dupa ce puterea de la Moscova a trimis trupe militare in Siria pentru a sustine regimul lui Bashar Al-Assad.

Statul Islamic ameninta ca va ataca Rusia foarte curand

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a publicat o inregistrare video in care ameninta ca va ataca Rusia foarte curand, a anuntat grupul de monitorizare a website-urile islamiste SITE, transmite Reuters.

Liderul gruparii teroriste Statul Islamic din Libia ar fi fost ucis intr-un raid aerian american

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic din Libia a fost ucis intr-un raid aerian american efectuat in cursul noptii de vineri spre sambata, sustine purtatorul de cuvant al Pentagonului, Peter Cook. Abou Nabil, cetatean irakian, lider al celulei organizatiei teroriste Stat Islamic SI) din Libia, a murit intr-o operatiune militara aeriana desfasurata de fortele americane, anunta Mediafax, citand Le Figaro.

Operatiunea Sinjar Liber. Jihadistii din Statul Islamic, infranti si pusi pe fuga la Sinjar

Forte kurde peshmerga au cucerit vineri o serie de instalatii strategice in orasul Sinjar, in nordul Irakului, in cadrul unei ofensive impotriva Statului Islamic SI), ceea ce ar putea oferi un impuls eforturilor impotriva gruparii jihadiste, relateaza agentia Reuters, citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )