Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

La 22 de ani, Simona Halep a devenit jucatoarea romana de tenis cea mai bogata

Simona Halep a devenit, la 22 de ani, odata cu castigarea turneului de la Doha, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in aceasta ierarhie pe Irina Spirlea.

Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, duminica, pe jucatoarea de tenis Simona Halep, pentru castigarea turneului din Qatar, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook. Bravo, Simona! Absolut fabulos!.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Halep a avut nevoie doar de 53 de minute pentru.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Bravo, SIMONA HALEP! Romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, .

Simona Halep: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa calificarea in finala turneului de la Doha, ca aceasta competitie a fost incredibila pentru ea pana acum si ca este foarte multumita de.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

Simona Halep s-a calificat in finala, la Doha dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), dotat cu premii de 2. 070 de dolari, dupa ce a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )