Libnet.ro
UNICEF

23:31

LIVE VIDEO Sambata are loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Sambata are loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani. continuă pe Hotnews

VIDEO Sambata a avut loc antrenamentul general pentru parada de Ziua Nationala

Militarii Ministerului Apararii Nationale, efectueaza, sambata, antrenamentul general pentru parada ce va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, in Bucuresti. MApN transmite, live, pe Facebook, repetitia soldatilor romani.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Senatoarea USR Ramona Dinu a citit motiunea de cenzura a Opozitiei, premierul Tudose raspunde. Parlamentarii PSD au iesit din sala

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------12:46 Kelemen Hunor: UDMR se va abtine de la vot12:36 Traian Basescu: Dl Daea tot plimba oaia prin toata tara / Va propun si viitorul premier: Siegfried Muresan12:05 Raluca Turcan: Aceasta alianta de guvernare e tinuta captiva de grupuri de interese cu comportament infractional12. 07: La finalul discursului premierului Tudose, din sala au iesit imediat Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si majoritatea parlamentarilor Puterii12:05: Mihai Tudose in Parlament: Romania are o situatie economica stabila, sustenabila. A veni cu aceste stiri false despre dezastru in Romania, dumneavoastra, prin acest demers, faceti rau tarii. 54: Premierul Tudose anunta ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose11. 45: Premierul Tudose citeste o lista de realizari ale guvernului, mai cu seama lansari de licitatii de infrastructura sanitara, de transporturi etc. 40: Mihai Tudose: Apreciez gestul colegilor PNL de a lasa o colega mai tanara sa citeasca textul motiunii, inseamna ca nu isi asuma motiunea------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose a supravietuit motiunii de cenzura. Au votat pentru doar 159 de parlamentari, era nevoie de 233 pentru ca executivul sa pice

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------14:17: Rezultate oficiale: 159 de voturi impotriva motiunii de cenzura, doar 3 voturi pentru si 23 de abtineri. Doar 317 parlamentari din totalul de 465 au fost prezenti la vot PSD si ALDE au parasit sala) si au fost 185 de voturi valabil exprimate. 05: Guvernul Tudose a supravietuit. Pentru motiune au votat 156 de parlamentari, era nevoie de 233 pentru ca Guvernul sa pice surse). 13:55 Votul s-a incheiat13. 12: Lista parlamentarilor a inceput cu premierul Mihai Tudose: Prezent, nu voteaza!, a anuntat chestorul sedintei. Nici ceilalti ministri, care sunt si parlamentari, nu voteaza. 11: Incepe procedura de vot. ------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Senatoarea USR Ramona Dinu a citit motiunea de cenzura a Opozitiei, premierul Tudose raspunde

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. 54: Premierul Tudose anunta ca Guvernul va da o ordonanta dedicata salariatilor cu handicap si a celor din IT, astfel incat veniturile sa nu le scada in urma trecerii contributiilor de la angajatori la angajati. IT e un sector strategic, a declarat Tudose11. 45: Premierul Tudose citeste o lista de realizari ale guvernului, mai cu seama lansari de licitatii de infrastructura sanitara, de transporturi etc. 40: Mihai Tudose: Apreciez gestul colegilor PNL de a lasa o colega mai tanara sa citeasca textul motiunii, inseamna ca nu isi asuma motiunea------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

LIVE VIDEO TEXT Guvernul Tudose in fata primei incercari de demitere. Incepe votul la motiunea de cenzura, membrii PSD nu voteaza

Guvernul Tudose este azi in fata primei incercari de demitere prin motiune de cenzura. PNL, sprijinit de USR si PMP, a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar calculele arata ca majoritatea PSD-ALDE nu are prea multe emotii la vot, mai ales ca UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea. Opozitia mai are nevoie de 63 de voturi pentru a-si trece motiunea. -----------13:55 Votul s-a incheiat13. 12: Lista parlamentarilor a inceput cu premierul Mihai Tudose: Prezent, nu voteaza!, a anuntat chestorul sedintei. Nici ceilalti ministri, care sunt si parlamentari, nu voteaza. 11: Incepe procedura de vot. 12:46 Kelemen Hunor: UDMR se va abtine de la vot12:36 Traian Basescu: Dl Daea tot plimba oaia prin toata tara / Va propun si viitorul premier: Siegfried Muresan------------Urmareste LIVE VIDEO si TEXT dezbaterea si votul motiunii.

FC BOTOSANI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Liga I DIGISPORT TELEKOM SPORT. Meci greu pentru olteni

FC BOTOSANI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Liga I DIGISPORT TELEKOM SPORT Antrenorul FC Botosani, Costel Enache, a declarat, miercuri dupa-amiaza, ca echipa sa isi propune.

VIKTORIA PLZEN-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT. Dica joaca cu rezervele

VIKTORIA PLZEN-FCSB STEAUA) LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROPA LEAGUE PRO TV TELEKOM SPORT Parcursul foarte bun al Clujului din Liga 1 l-a determinat pe Becali sa sacrifice finalul grupei din Europa League si premiile.

Stanciu n-are loc la FCSB

Transferat in vara lui 2016 la Anderlecht dupa ce se remarcase intr-o dubla de Champions League cu Slavia Praga, mijlocasul Nicolae Stanciu n-ar mai avea loc acum in primul 11 la echipa ros-albastra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )