Libnet.ro
UNICEF

17:15

LiveScore PSG vs Bayern Munchen 0-1 (Rep II) Ultimele minute

Hotnews Hotnews,
 LiveScore PSG vs Bayern Munchen 0-1 (Rep II) Ultimele minute

Incurcata de pandemia de coronavirus, cea mai importanta competitie de club din lume are duminica marea finala a sezonului 2019-2020. Cu un format special si fara spectatori, Champions League a ajuns in fata momentului in care va afla cine va ridica trofeul: PSG in premiera) sau Bayern Munchen a sasea oara in istorie). Partida de gala estei in direct pe Digisport, Telekomsport si LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

PSG Bayern Munchen: cine isi adjudeca trofeul UEFA Champions League?

PSG Bayern Munchen se disputa duminica, 23. 08, de la ora 22:00, pe Estadio da Luz din Lisabona.

Live Text. PSG Bayern Munchen 0-1, finala Champions League. Neuer salveaza incredibil din fata lui Marquinhos

UPDATE, ora 23:01 Start in repriza secunda. Min. 70: Marquinhos este lasat singur cu Neuer de pasa lui Di Maria, dar Neuer salveaza incredibil. Min. 60: Coman deschide scorul cu o lovitura de cap la coltul lung, dupa o pasa venita de la Kimmich. Min. 55: Putine ocazii in primele minute ale reprizei secunde.

Champions League, finala: PSG vs Bayern Munchen - Cine va fi noua regina a Europei?

Incurcata de pandemia de coronavirus, cea mai importanta competitie de club din lume isi va avea duminica marea finala a sezonului 2019-2020. Cu un format special si fara spectatori, Champions League a ajuns in fata momentului in care va afla cine va ridica trofeul: PSG in premiera) sau Bayern Munchen a sasea oara in istorie). Partida de gala va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 22:00.

S-a stabilit finala Champions League: PSG Bayern Munchen

Bayern Munchen a confirmat forma excelenta in care se afla si a trecut de Olympique Lyon cu 3 0 in.

LIVE PSG - Bayern. Finala Champions League

Duminica, de la ora 22:00, transmitem live text in aceasta pagina finala Champions League dintre Paris Saint-Germain si Bayern Munchen.

Bayern Munchen in finala Champions League

Afisul finalei Champions League din acest an a fost completat dupa ce Bayern Munchen a invins-o pe Lyon, cu 3-0, in a doua semifinala.

VIDEO De neoprit: Bayern Munchen, tot mai aproape de trofeu (3-0 cu Lyon)

Bayern Munchen a fost echipa mai matura in semifinala cu Olympique Lyon, a profitat de sansele avute si s-a impus cu 3-0. in calea spre al saselea trofeu Champions League, bavarezii mai au un singur obstacol: PSG.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )