Libnet.ro
UNICEF

22:30

LIVESCORE CE Tenis de Masa, finala: Romania - Germania 1-1/ Daniela Dodean, invinsa de Xiaona Shan

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE CE Tenis de Masa, finala: Romania - Germania 1-1/ Daniela Dodean, invinsa de Xiaona Shan

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei disputa la aceasta ora finala Campionatului European impotriva Germaniei. Eliza Samara a adus primul punct tricolorelor: 3-2 cu Ying Han. Nemtoaica Xiaona Shan e egalat situatia de pe tabela, dupa ce a trecut cu 3-0 de Daniela Dodean. continuă pe Hotnews

LIVESCORE CE Tenis de Masa, finala: Romania - Germania 2-2/ Meci decisiv intre Dodean si Ying Han

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei disputa la aceasta ora finala Campionatului European impotriva Germaniei. Eliza Samara a adus primul punct tricolorelor: 3-2 cu Ying Han. Nemtoaica Xiaona Shan e egalat situatia de pe tabela, dupa ce a trecut cu 3-0 de Daniela Dodean. Tricolorele sunt din nou in avantaj 2-1): Bernadette Szocs a castigat disputa cu Nina Mittelham.

Romania, campioana Europei la tenis de masa (3-2 cu Germania) - Fetele de aur

Dupa o pauza de 12 ani, echipa feminina de tenis de masa a Romaniei este din nou Regina Europei, fetele noastre de aur invingand Germania 3-2), dupa o finala electrizanta. Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu si Adina Diaconu au alcatuit cea mai buna echipa de pe Batranul Continent, la turneul final gazduit de Luxemburg. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )