Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVETEXT, ora 20.00 CSM Bucuresti - Ferencvaros. Tigroaicele lupta pentru a prinde Final Four-ul Ligii Campionilor

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT, ora 20.00 CSM Bucuresti - Ferencvaros. Tigroaicele lupta pentru a prinde Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM Bucuresti intalneste Ferencvaros, de la ora 20:00, in mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin. continuă pe Adevărul

CSM Bucuresti - Ferencvaros. Tigroaicele au facut o prima repriza buna si lupta pentru a prinde Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM Bucuresti intalneste Ferencvaros, de la ora 20:00, in mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

LIVE CSM Bucuresti - Ferencvaros (20:00)

Campionele Europei de la CSM Bucuresti forteaza patrunderea in Final Four-ul Ligii Campionilor, vineri seara, de la 20:00, pe teren propriu, impotriva echipei maghiare Ferencvaros Budapesta. Este prima mansa a unei duble de foc in sferturile de finala.

LIVE CSM Bucuresti - Ferencvaros

Campionele Europei de la CSM Bucuresti forteaza patrunderea in Final Four-ul Ligii Campionilor, vineri seara, de la 20:00, pe teren propriu, impotriva echipei maghiare Ferencvaros Budapesta. Este prima mansa a unei duble de foc in sferturile de finala.

Asa am trait: CSM Bucuresti - Ferencvaros

Campionele Europei de la CSM Bucuresti forteaza patrunderea in Final Four-ul Ligii Campionilor, vineri seara, de la 20:00, pe teren propriu, impotriva echipei maghiare Ferencvaros Budapesta. A fost prima mansa a unei duble de foc in sferturile de finala.

CSM Bucuresti - Ferencvaros, meci de risc maxim

Nicolae Luca, managerul echipei CSM Bucuresti, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a vorbit despre partida de vineri seara dintre detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin si formatia maghiara Ferencvaros Budapesta din faza sferturilor acestui sezon.

Handbal feminin: CSM Bucuresti - Ferencvaros Budapesta 30-25, in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti a invins echipa maghiara Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria Budapesta cu scorul de 30-25 17-15), vineri seara, in Sala Polivalenta 'Ioan Kunst-Ghermanescu' din Capitala, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, relateaza Agerpres.

CSM Bucuresti, victorie senzationala cu Ferencvaros in prima mansa a sferturilor

Campioana CSM Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor dupa victoria obtinuta, vineri seara, pe teren propriu, in fata celor de la Ferencvaros Budapesta, cu 30-25.

CSM Bucuresti a obtinut o victorie mare cu Ferencvaros

CSM Bucuresti a invins echipa maghiara Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria Budapesta cu scorul de 30-25 17-15), vineri seara, in Sala Polivalenta 'Ioan Kunst-Ghermanescu' din Capitala,.

Victorie importanta pentru CSM Bucuresti in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor: Campioana Romaniei favorita sa acceada in semifinale

CSM Bucuresti a obtinut vineri seara o victorie importanta in sferturile Ligii Campionilor, competitie pe care a castigat-o in sezonul trecut. Campioana Romaniei s-a impus cu 30-25.

Liga Campionilor (f): Cristina Neagu si 4 jucatoare de la CSM Bucuresti candideaza pentru echipa ideala a competitiei

Cristina Neagu Buducnost Podgorica), cea mai buna handbalista a lumii in 2016, si patru jucatoare de la CSM Bucuresti, Majda Mehmedovic, Isabelle Gullden, Anastasia Lobaci si Carmen Martin, au fost nominalizate in ancheta pentru desemnarea echipei ideale a Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )