Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVETEXT Premierul Ponta, despre situatia vizelor pentru SUA, la Antena 3, de la ora 21.30

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Premierul Ponta, despre situatia vizelor pentru SUA, la Antena 3, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta va participa miercuri la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, incepand cu ora 21. Seful Executivului va discuta despre rezultatele vizitei sale in SUA. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Ponta, despre vizele pentru SUA: Aceasta prevedere este impartasita de majoritatea celor din Camera. Am mai pus o caramida, dar mai este

Premierul Victor Ponta a discutat miercuri, la Antena 3, pe marginea vizitei sale la Washigton, despre exploatarea resurselor naturale si despre relatia cu presedintele Traian Basescu.

Ponta, despre listarea Romgaz: Va conta mesajul de acceptare a capitalului privat

Premierul Ponta, aflat in vizita in SUA, a declarat ca vanzarea a 15% din actiunile Romgaz nu va conta doar prin prisma sumei care va fi obtinuta, ci mai ales ca mesaj foarte clar de acceptare si implicare a.

Ponta despre includerea Romaniei in Visa Waiver: Am discutat cu firme, lobby-ul lor este important

Premierul Victor Ponta a precizat ca va explica membrilor Congresului american ca Romania si Polonia trebuie sa beneficieze de eliminarea vizelor pentru intrarea cetatenilor in SUA. El a spus ca a discutat si cu toti reprezentantii firmelor americane.

Ponta, despre vizele pentru America: O nedreptate!

Mentinerea Romaniei in afara programului Visa Waiver, care asigura liberalizarea regimului vizelor pentru intrarea pe teritoriul SUA, este o nedreptate avand in vedere statutul de aliat vechi al tarii, cu un parteneriat strategic, a declarat premierul.

Premierul Ponta: Regret ca frustrarea personala impiedica reprezentarea corecta a intereselor industriei romanesti de IT

Premierul Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca orgoliul si frustrarea personala a presedintelui Traian Basescu de a reprezenta Romaniei la Consiliul European intr-un domeniu in care Guvernul este cel care.

Ramona Manescu despre situatia de la Tarom: Saptamana viitoare Consiliul de Administratie ar putea prelungi mandatul lui Heinzmann. Domnul Pascariu este deocamdata membru in Consiliu

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu a vorbit miercuri dimineata despre situatia de la Tarom unde, dupa ce adunarea actionarilor nu s-a mai tinut marti seara din cauza lipsei reprezentantului SIF Muntenia 0,09% din actiunile Tarom), presedintele Consiliului de Administratie, Dan Pascariu, a ramas in functie, desi surse institutionale au precizat ca acesta urma sa fie demis. Am inteles ca saptamana viitoare este programata o sedinta a CA. Probabil ca vor fi cooptati noii membri. Daca saptamana viitoare CA va decide prelungirea mandatului domnului Heinzmann, atunci dumnealui va ramane si nu vom mai avea niciun conflict. Domnul Pascariu este deocamdata in CA, a spus Manescu. Intrebata daca are informatii ca SIF Muntenia ar fi boicotat AGA pentru a se evita demiterea lui Dan Pascariu din CA, Ramona Manescu a declarat ca spera ca nu s-a intamplat asa. Dar vedem. , a incheiat Manescu.

Declaratiile lui Ponta despre ancheta de la liceul bucurestean Bolintineanu nu au afectat independenta magistratilor

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si-a insusit raportul Inspectiei Judiciare privind declaratiile premierului Victor Ponta despre ancheta la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, potrivit caruia acestea nu au afectat independenta magistratilor.

Victor Ponta, la Antena 3: In toate discutiile pe care le am cu oficialii altor tari, nu vorbesc de rau de Romania, nu vorbesc de rau de presedintele Basescu/ Faptul ca Biden mi-a facut reprosuri fata de statul de drept sau procurori sunt pure inventii/

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, participa la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, de la ora 21:30 14:30 EST). Emisiunea este realizata de Mihai Gadea, la Washington, in aer liber, pe fundalul platoului de filmare fiind vizibila Casa Alba. Victor Ponta sustine ca Joe Biden nu i-a reprosat nimic in legatura cu situatia Justitiei din Romania sau a statului de drept. Sunt doar niste inventii ale presei. Nici Biden si nici Gordon nu m-au intrebat nimic de suspendarea presedintelui. Cred ca asta e supararea mare din cealalata tabara, ca se asculta acum ambele pareri si nu mergem pe mi-a zis mie Macovei sau Morar. Acesta e marele castig pentru Romania spune seful guvernului. Despre regimul vizelor: Administratia SUA isi doreste ridicarea vizelor pentru romani, dar decizia este la Senat si Congres. Este o batalie foarte dura intre majoritatea republicana din Congres si presedintele Obama. Uitati-va la disputa pe buget. Nu vreau sa creez iluzii desarte. Ceea ce a tinut de noi am facut. La Consiliul European va merge presedintele. Pe mine ma interesa indeosebi discutiile din zona digitalaGuvernul e foarte interesat de industria IT, dreptul de proprietate, accesul la date. Am facut un document extrem de bine deocumentat, discutat cu partea privata, pe care vroiam sa-l prezentam ca pozitia Romaniei. Presedintele Basescu nu mi-a dat insa inca un raspuns. Mi-e teama ca intr-un astfel de domeniu important Romania o sa fie absenta la luarea deciziilor. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta, la Antena 3: Faptul ca Biden mi-a facut reprosuri fata de statul de drept sau procurori sunt pure inventii/ La Consiliul European va merge presedintele, dar Romania va absenta astfel la deciziile din zona IT

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, participa la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, de la ora 21:30 14:30 EST). Emisiunea este realizata de Mihai Gadea, la Washington, in aer liber, pe fundalul platoului de filmare fiind vizibila Casa Alba. Victor Ponta sustine ca Joe Biden nu i-a reprosat nimic in legatura cu situatia Justitiei din Romania sau a statului de drept. Sunt doar niste inventii ale presei. Nici Biden si nici Gordon nu m-au intrebat nimic de suspendarea presedintelui. Cred ca asta e supararea mare din cealalata tabara, ca se asculta acum ambele pareri si nu mergem pe mi-a zis mie Macovei sau Morar. Acesta e marele castig pentru Romania spune seful guvernului. Despre regimul vizelor: Administratia SUA isi doreste ridicarea vizelor pentru romani, dar decizia este la Senat si Congres. Nu vreau sa creez iluzii desarte. Ceea ce a tinut de noi am facut. La Consiliul European va merge presedintele. Pe mine ma interesa indeosebi discutiile din zona digitalaGuvernul e foarte interesat de industria IT, dreptul de proprietate, accesul la date. Am facut un document extrem de bine deocumentat, discutat cu partea privata, pe care vroiam sa-l prezentam ca pozitia Romaniei. Presedintele Basescu nu mi-a dat insa inca un raspuns. Mi-e teama ca intr-un astfel de domeniu important Romania o sa fie absenta la luarea deciziilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )