Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta: Regret ca frustrarea personala impiedica reprezentarea corecta a intereselor industriei romanesti de IT

Antena3 Antena3,
 Premierul Ponta: Regret ca frustrarea personala impiedica reprezentarea corecta a intereselor industriei romanesti de IT

Premierul Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca orgoliul si frustrarea personala a presedintelui Traian Basescu de a reprezenta Romaniei la Consiliul European intr-un domeniu in care Guvernul este cel care. continuă pe Antena3

LIVETEXT Premierul Ponta, despre situatia vizelor pentru SUA, la Antena 3, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta va participa miercuri la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, incepand cu ora 21. Seful Executivului va discuta despre rezultatele vizitei sale in SUA.

Pozitia oficiala Chevron Romania dupa intalnirea cu premierul Ponta

Reprezentanti ai companiei Chevron au discutat cu premierul Victor Ponta cu prilejul mesei rotunde organizate de American Romanian Business Council AMRO) in Washington, DC.

Traian Basescu nu il va mai mandata pe premierul Ponta la Consiliul European

Traian Basescu nu-l mai lasa pe Victor Ponta la Bruxelles. Asta desi premierul a cerut mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, organizat la sfarsitul acestei saptamani. Potrivit jurnalisti.

Premierul Ponta se intalneste luni, la Washington, cu reprezentantii Chevron

Premierul Victor Ponta efectueaza o vizita de trei zile in SUA, perioada in care se va intalni cu reprezentantii unor mari companii americane, cu vicepresedintele Joe Biden si cu presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim.

Delegatia condusa de premierul Ponta a ajuns in SUA

Delegatia guvernamentala aRomaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns, duminica seara inSUA, vizita sa urmand sa debuteze luni la Washington. Seful Guvernului este insotit in vizita ofic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )