Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup. Simona s-a impus in doua seturi, 6 - 4, 6 - 4, la capatul unei. continuă pe Antena3

Simona Halep la Toronto: ce secret a dezvaluit in fata reporterului dupa ce a ajuns in finala de la Rogers Cup

Simona Halep a trecut cu 6-4, 6-4 de Sara Errani Italia, 17 WTA) si va fi prezenta, duminica, in ultimul act al turneului. Imediat dupa victoria din semifinale, romanca a facut o marturisire in fata publicului.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

Halep la Toronto: Simona o intalneste azi pe Angieszka Radwanska, in sferturile de finala ale Rogers Cup. La ce ora e meciul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, azi cu sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA si cap de serie numarul 6, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto.

Serena Williams s-a calificat si ea in sferturile de finala ale Rogers Cup

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovici, locul 16 WTA si cap de serie numarul 16.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe.

Simona Halep - Sara Errani, la ora 20.00, in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup, astazi, de la ora 20. 00, transmite mediafax.

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

Simona Halep ar putea cadea pe locul 5 dupa Toronto

Cupa lui Roger din Canada o poate pastra pe Simona Halep in cel mai bun caz pe locul 3 WTA, dar in acelasi timp in functie de turul in care va accede o poate arunca mai jos in clasamentul ce va fi anuntat lunea viitoare.

Simona Halep la Toronto: azi joaca in optimile de finala impotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici si o va intalni astazi pe Angelique Kerber.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie ziare. com. Jucatoarea romanca a invins-o in optimi pe Angelique Kerger, cu scor 6-3, 5-7, 6-4, intr-un meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )