Libnet.ro
UNICEF

15:45

LIVETEXT Toata Romania o sustine pe Simona Halep! Romanca joaca acum, la Sofia, in finala Turneului Campioanelor

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Toata Romania o sustine pe Simona Halep! Romanca joaca acum, la Sofia, in finala Turneului Campioanelor

De la ora 17. 20, www. adevarul. ro transmite in format livetext partida din finala Turneului Campioanelor de la Sofia, unde Simona Halep lupta impotriva Samanthei Stosur pentru a castiga al saselea trofeu WTA din 2013. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep joaca la Sofia finala Turneului Campioanelor. Romanca a pierdut primul set

Adevarul. ro transmite in format livetext partida din finala Turneului Campioanelor de la Sofia, unde Simona Halep lupta in aceste clipe impotriva Samanthei Stosur pentru a castiga al saselea trofeu WTA din 2013.

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor de la Sofia

Finala Turneului Campioanelor de la Sofia a fost un deja-vu pentru suporterii romani. La fel ca in semifinale, contra Anei Ivanovici, Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil si le-a castigat pe celelalte doua, adjudecandu-si al saselea trofeu WTA in 2013.

Nimeni nu-i sta in cale: Simona Halep a jucat incantator cu Stosur, in finala de la Sofia si a castigat Turneul Campioanelor

Finala Turneului Campioanelor de la Sofia a fost un deja-vu pentru suporterii romani. La fel ca in semifinale, contra Anei Ivanovici, Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil si le-a castigat pe celelalte doua, adjudecandu-si al saselea trofeul WTA in 2013.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Sofia, dupa ce-a invins-o pe Ana Ivanovici. Romanca a revenit in setul decisiv de la 0-3!

Simona Halep locul 14 TWA), cap de serie numarul 1, a invins-o sambata, in trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-3, pe a doua favorita a turneului, sarboaica Ana Ivanovici locul 16 WTA) si s-a calificat in finalaTurneului Campioanelor de la Sofia.

LIVETEXT Simona Halep Ana Ivanovici, prima semifinala a Turneului Campioanelor de la Sofia

De la ora 17. 20, Simona Halep locul 14 TWA), cap de serie numarul 1, o intalneste pe cea de-a doua favorita a turneului, sarboaica Ana Ivanovici locul 16 WTA), in prima semifinala a Turneului Campioanelor de la Sofia.

Victor Hanescu, despre Simona Halep: Se pare ca momentan joaca putin dintr-un avant tineresc si o foarte mare incredere

Jucatorul roman de tenis Victor Hanescu, in prezent nr. 77 in clasamentul mondial, spune despre Simona Halep, aflata in cea mai buna forma a carierei nr. 14 WTA), ca joaca dintr-un avant tineresc si o foarte mare incredere, amintind ca intr-o cariera de sportiv apar si momente grele.

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Romanca va juca in semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep a castigat si al treilea meci din faza grupelor in turneul de la Sofia si se pregateste sa o intalneasca in semifinale pe australianca Samantha Stosur. Desi calificata deja in penultimul act.

LIVE Simona Halep - Stosur (17.30), Finala Turneului Campioanelor de la Sofia.

Simona Halep disputa azi, incepand cu ora 17. 30, finala Turneului Campioanelor de la Sofia, acolo unde romanca o va intalni pe australianca Samatha Stosur. Turneul cu premii in valoare de 750. 000 dolari ar putea fi cel de-al saselea pentru constanteanca. Halep, Serena Williams de la Sofia Simona Halep a inceput turneul de la Sofia in mare forta, astfel ca dupa terminarea meciurilor din grupa, site-ul oficial al circuitului WTA o compara pe Simona, intr-un articol dedicat in totalitate .

VIDEO Tournament of Champions: Simona Halep s-a calificat in finala

Simona Halep s-a calificat in finala Tournament of Champions de la Sofia, dupa ce a invins-o sambata, in semifinala, pe Ana Ivanovic. Romanca s-a impus in trei seturi in fata jucatoarei sarbe, cu scorul 2-6, 6-1, 6-3. UPDATE Simona Halep, dupa meci: Am ceva probleme la picior, dar sunt foarte fericita ca am invins. Halep o va intaln in finala pe Samantha Stosur, pe care a invins-o in finala turneului de la Moscova.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. A revenit in setul decisiv de la 0-3!

Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Sofia, dupa ce a invins-o, in trei seturi, in semifinale, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, numarul 16 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )