Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVETEXT Traian Basescu, dupa vizita la Bruxelles: Acum, o institutie a statului roman a oprit ca politicienii de varf sa devina Dumnezei

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Traian Basescu, dupa vizita la Bruxelles: Acum, o institutie a statului roman a oprit ca politicienii de varf sa devina Dumnezei

Presedintele Traian Basescu sustine joi seara, dupa vizita la Bruxelles, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, dupa vizita la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu sustine joi seara, dupa vizita la Bruxelles, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine, dupa vizita la Bruxelles, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18.

UPDATE Traian Basescu, disputa cu un ziarist Antena 3, la Cotroceni: Mintiti ca securistul Voiculescu, un turnator

Presedintele Traian Basescu a avut joi un schimb aprins de replici cu un ziarist al Antenei 3, la Palatul Cotroceni, dupa o conferinta in care seful statului a explicat de ce a mers la Bruxelles pentru a discuta cu Herman Van Rompuy.

Traian Basescu, la Bruxelles: Am propus inceperea procesului de intrare in Schengen

Presedintele Traian Basescu declarat, joi, la Bruxelles, unde s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, herman van Rompuy, ca i-a propus acestuia ca in 2014 sa inceapa procesul de aderare in.

Presedintele Traian Basescu si-a inchiriat avion si pleaca la Bruxelles pentru a discuta cu presedintele CE, Herman van Rompuy

Traian Basescu se duce la Bruxelles pentru o intalnire cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy. Presedintele va pleca in Belgia cu un avion inchiriat, platit din bani publici. Informatia despre.

Basescu, dupa intalnirea cu Van Rompuy: Am atentionat asupra riscurilor Gagauzia si Transnistria

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, ca a atentionat, in discutia cu acesta, asupra riscurilor Gagauzia si Transnistria, potrivit Mediafax .

Traian Basescu discuta joi cu Herman van Rompuy despre prioritatile Romaniei in UE

Presedintele Traian Basescu se intalneste joi, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy. intalnirea are loc la initiativa presedintelui Basescu, iar cei doi vor discuta prioritat.

Traian Basescu se va intalni cu presedintele Consiliului European: Unul dintre subiectele atinse, aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, se va intalni joi, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, domnul Herman van Rompuy, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe.

Traian Basescu se intalneste, maine, cu presedintele Consiliului European

Presedintele Traian Basescu se va intalni, maine, la Bruxelles Regatul Belgiei), cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu se va intalni joi cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va avea joi o intrevedere cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Potrivit agendei liderului european, cei doi oficiali se vor intalni la Bruxelles, joi, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )