Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umari la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Hotnews Hotnews,
LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umari la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP.

Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 30 Ajunul alegerilor prezidentiale in ziarele americane: cursa foarte stransa, impactul uraganului Sandy, harababura votului anticipat.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama si Mitt Romney

Competitie stransa la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de.

Majoritatea covarsitoare a germanilor il prefera pe Barack Obama.

Cei mai multi cetateni germani prefera o victorie a democratului Barack Obama in scrutinul prezidential din Statele Unite, la Berlin fiind cunoscute foarte putine despre republicanul Mitt Romney, scrie Der Spiegel, in editia online, citat de Mediafax. Rezultatele celui mai recent sondaj efectuat de Institutul Forsa nu sunt deloc surprinzatoare. Germanii il prefera pe candidatul democrat. Pentru multi germani, republicanii sunt suspecti: prea incapatanati, crestini conservatori, cu mentalitate .

Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate

Cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, un nou sondaj publicat duminica arata ca presedintele in exercitiu Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney sunt la egalitate, cei doi.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 06:30 Utilizatorii de Twitter isi mobilizeaza, luni noaptea, fanii pentru Romney sau Obama02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Paul Ryan il ataca dur pe Barack Obama inainte de finalul campaniei electorale: Duce America pe un drum periculos

Atacuri dure intre republicani si democrati cu doar cateva ore inainte de finalul campaniei electorale pentru presedintia SUA. Candidatul republican pentru functia de vicepresedinte, Paul Davis Ryan, l-a acuzat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )