Libnet.ro
UNICEF

21:46

Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate

Antena3 Antena3,
Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate

Cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, un nou sondaj publicat duminica arata ca presedintele in exercitiu Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney sunt la egalitate, cei doi. continuă pe Antena3

Majoritatea covarsitoare a germanilor il prefera pe Barack Obama.

Cei mai multi cetateni germani prefera o victorie a democratului Barack Obama in scrutinul prezidential din Statele Unite, la Berlin fiind cunoscute foarte putine despre republicanul Mitt Romney, scrie Der Spiegel, in editia online, citat de Mediafax. Rezultatele celui mai recent sondaj efectuat de Institutul Forsa nu sunt deloc surprinzatoare. Germanii il prefera pe candidatul democrat. Pentru multi germani, republicanii sunt suspecti: prea incapatanati, crestini conservatori, cu mentalitate .

Milioane de oameni sunt in asentimentul ei. Fetita care s-a saturat de Bronco Bamma si Mitt Romney

O inregistrare video in care apare o fetita in varsta de patru ani care plange in fata parintilor spunandu-le ca nu mai vrea sa mai auda vorbindu-se despre Bronco Bamma si Mitt Romney face senzatie.

Alegeri SUA: Europa ar vota in proportie de 90% cu Barack Obama

Peste 90% dintre europeni l-ar vota pe presedintele american in exercitiu, Barack Obama, potrivit unui sondaj realizat de YouGov, realizat in sapte tari europene - Marea Britanie, Franta, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda, informeaza Novinite.

Satula de Obama si Romney, o fetita de 4 ani plange pentru ca s-a saturat de campania electorala (VIDEO)

Barack Obama si Mitt Romney au facut o fetita de 4 ani sa planga cu suspine. Dupa luni de zile de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, Abigael Evans a cedat nervos si a inceput.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )