Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT/ VIDEO Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in educatie

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT/ VIDEO Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in educatie

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013. Vezi in articol toate declaratiile lui Kovesi. Urmareste LIVE TEXT si LIVE VIDEO principalele declaratii. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, la raportul de activitate al DNA pe 2014: Am facut cerere pentru 50 de noi posturi de procurori/ In 2015, prioritatile vor viza si cauzele in fraudarea achizitiilor publice, coruptia in mediul de afaceri, in sanatate, cu accent pe c

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a prezentat bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La evenimentul care a inceput la ora 11. 00 participa si presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si seful interimar al SRI. Kovesi a vorbit in discursul sau despre necesitatea cresterii numarului de procurori si a anuntat ca a facut cerere pentru 50 de noi posturi. Aceasta a precizat ca in anul 2014 s-au inregistrat cateva premiere, printre care si cel mai mare numar demnitari de rang inalt investigati. De asemenea, hotararile judecatoresti definitive in dosarele instrumentate de DNA au dus la confiscarea de bunuri de peste 310 milioane euro, de trei ori mai mult decat in 2013.

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA. Raportul pe 2014 o da de gol

Laura Codruta Kovesi a mintit la bilantul DNA, scrie Lumea Justitiei. Sefa DNA s-a laudat ca rata de achitare s-a mentinut foarte mica si in 2014, in timp ce raportul DNA arata o cifra mult mai.

Laura Codruta Kovesi prezinta marti raportul de activitate al DNA pe 2014

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, prezinta marti bilantul activitatii institutiei pe anul 2014. La eveniment urmeaza sa participe presedintele Klaus Iohannis si sefii institutiilor din justitie. Activitatea DNA a fost marcata in 2014 de numarul mare de dosare deschise si de arestari, printre cele mai importante anchete fiind cazul cunoscut sub numele de Microsoft in care s-a cerut in premiera ridicarea imunitatii in acelasi timp pentru 9 fosti ministri.

Laura Codruta Kovesi prezinta astazi raportul de activitate al DNA pe 2014

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va prezente astazi bilantul activitatii institutiei pe anul 2014.

Laura Codruta Kovesi: Daca prejudiciile din hotarari ar fi recuperate, salariile medicilor din Romania ar fi asigurate timp de un an (VIDEO)

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in cadrul discursului sustinut cu ocazia prezentarii bilantului de activitate a DNA, ca daca hotararile judecatoresti.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

An record pentru DNA, in ciuda alegerilor din 2014. Laude pentru Kovesi din partea lui Iohannis si Ponta

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a prezentat raportul activitatii Directiei Nationale Anticoruptie pe 2014.

Kovesi: Numarul persoanelor trimise in judecata s-a dublat, in 2014

in 2014, cel mai mare numar de dosare de la infiintarea institutiei * Peste 10. 200 de cauze penale si peste 1. 130 de inculpati condamnati definitiv * Se vede cresterea cauzelor cu magistrati * S-au confiscat bunuri de peste 310 milioane euro Laura Codruta Kovesi a transmis ca numarul persoanelor trimise in judecata de catre DNA s-a dublat, in anul 2014, acesta ajungand la 1. 100 inculpati. Potrivit sefei DNA, elementele definitorii ale anului 2014 au fost: cele mai multe dosare penale inregistrate, cele mai multe dosare penale de solutionat, cele mai multe solutionari, cele mai multe rechizitorii emise intr-un an, cele mai multe condamnari, cei mai multi demnitari de rang inalt investigati intr-un an.

Mircea Badea: N-a zis nimeni la bilant cum i-a protejat DNA pe toti ai lui Basescu

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, bilantul DNA pe 2014 prezentat astazi de Laura Codruta Kovesi. N-a zis nimeni, nimeni la bilantul DNA cum a protejat, timp de.

DNA isi prezinta marti bilantul pe anul trecut. Conferinta va fi transmisa in direct, de la ora 11.00, pe adevarul.ro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, va prezenta, marti, bilantul institutiei pe anul 2014. Printre cele mai importante, si in acelasi timp discutate anchete demarate anul trecut de procurori se numara dosarele Microsoft si Retrocedari ilegale, cel din urma ajungand deja pe masa judecatorilor. Bilantul DNA va putea fi urmarit in direct, pe adevarul. ro, incepand cu ora 11.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )