Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea a anuntat ca ordonanta care a permis continuarea relatiei dintre SRI si DNA va fi respinsa in Camera Deputatilor

B1 B1,
Liviu Dragnea a anuntat ca ordonanta care a permis continuarea relatiei dintre SRI si DNA va fi respinsa in Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca cel mai probabil ordonanta de urgenta nr. 6/2016 privind masurile de supraveghere tehnica facute in procese penale. Este vorba de documentul care a permis. continuă pe B1

O noua fotografie cu Liviu Dragnea si George Maior: Care este povestea din spatele acesteia (FOTO)

In contextul in care Victor Ponta a prezentat o fotografie care ii arata pe Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi participand la acelasi eveniment, pentru a aratat minciuna privind asa zisa.

LIVIU DRAGNEA, despre o posibila ordonanta pe AMNISTIE: Pentru mine nu reprezinta o iluzie juridica! Efectele protocoalelor trebuie sterse

Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca guvernarea PSD-ALDE trebuie sa gaseasca o solutie ca efectele protocoalelor din justitie sa fie eliminate si ca amnistia nu reprezinta o iluzie juridica.

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ieri, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea anunta ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pna la finalul lunii septembrie sau nceput de octombrie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca premierul va veni cu o prezentare a activitatii ministrilor, iar in cadrul PSD va exista o discutie pe fiecare ministru in parte, precizand ca pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrie va avea loc o remaniere guvernamentala.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Liviu Dragnea: Vreau ca Legile securitatii nationale sa fie adoptate n aceasta sesiune / M-au condamnat, dar PSD nu a cedat, acum ncearca din interior / Pentru mine ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, Guvernul nu trebuie s-o mai lungeasca mult

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca vrea ca in aceasta sesiune parlamentara sa fie adoptat pachetul de legi privind securitatea nationala, prin care serviciile secrete sa nu mai aiba puterea sa faca sau sa darame guverne, majoritati parlamentare, sa faca sau sa desfaca partide, sa influenteze decizii, sa influenteze parchete, sa trimita sentinte in plic. El a mai spus ca pentru el si PSD ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica, sustinand ca trebuie o solutie care sa repare nenorocirile cauzate de protocoale, si a cerut acest lucru Guvernului. Nu trebuie s-o mai lungeasca mult, a atentionat el. Dragnea a insistat de asemenea ca Legile Justitiei trebuie sa intre in vigoare in 2019. Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrieDragnea: Saptamana viitoare vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat protestele din externDragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure in partidDragnea: George Maior urmeaza sa fie audiat in Comisia de politica externa. inca se mai crede directorul SRIDragnea: Trebuie sa avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tariceanu sa nu pronuntam nume.

Fostul premier MIHAI TUDOSE, lovitura necrutatoare pentru LIVIU DRAGNEA: Firea are dreptate! Spune ADEVARUL`

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca nemultumirile primarului Capitalei, Gabriela Firea, exprimate in sedinta CExN de la Neptun cu privire la modul in care PSD este condus de Liviu Dragnea sunt indreptatite.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )