Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea, despre atacurile la adresa sa: Unii afirma ca ar fi coordonate de SRI, iar 'altii', de Soros

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre atacurile la adresa sa: Unii afirma ca ar fi coordonate de SRI, iar

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a sustinut, la postul de televiziune Romania TV, ca atacurile la adresa sa sunt coordonate de SRI si Soros. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, atac la adresa lui Liviu Dragnea: incearca o intelegere cu sistemul

Condamnata la sase ani in dosarul Gala Bute, Elena Udrea il ataca pe Liviu Dragnea, despre care spune ca incearca o intelegere cu sistemul, dar va fi pacalit asa cum a mai.

Atacurile continua in PSD. Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este “o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

Liviu Dragnea: Exista o anumita coordonare a atacurilor impotriva mea. Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, intr-o emisiune laRomania TV, ca a observat 'o anumita coordonare' a atacurilor la adresasa, venite atat din partea unor politicieni, printre care si VictorPonta, cat si a unor jurnalisti. 'Unii spun ca ar fi o coordonare de laSRI, altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros', adeclarat Dragnea, sustinand ca se urmareste vulnerabilizarea sa sauchiar influentarea procesului in care este judecat.

Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

Victor Ponta, exclus din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea la aceasta cerere a unor pesedisti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a 'rupt demisia' lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

Liviu Dragnea anunta ca va prezenta o evaluare a Guvernului la finalul saptamanii viitoare: E prematur sa discutam acum despre remanieri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca la finalul saptamanii viitoare va prezenta o evaluare a activitatii ministrilor, facuta in calitate de sef al partidului, informeaza News. ro. Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu am discutat cu ministrul Justitiei despre evaluarea sefilor parchetelor, dar acest demers era necesar. E mai putin important daca cei doi raman in functie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sef al social-democratilor, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre concluziile raportului privind activitatea sefilor parchetelor.

'SECRETUL DIN PADURE' al lui Liviu DRAGNEA. DEZVALUIRI INCENDIARE despre COMPLEXUL PRIVAT DE VANATOARE controlat de seful PSD (VIDEO, FOTO)

Liviu Dragnea a vanat de-a lungul timpului proprietati, animale si putere. Camarazi de arme i-au fost prietenii din facultate si subordonatii din PSD.Jurnalistii de la Rise Project scriu ca prietenii.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu presedintele PES: Am discutat despre implementarea programului de guvernare, care urmareste cresterea veniturilor si dezvoltarea clasei mijlocii

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit, joi, cu presedintele Partidului Socialist European, Serghei Stanisev. in cadrul intrevederii, cei doi au discutat despre implementarea programului de guvernare.

Radu Banciu: Ce-ar fi daca Liviu Dragnea s-ar inscauna chiar el Ministru al Justitiei? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reactia lui Liviu Dragnea la rezultatul evaluarii facute de Ministrul Justitiei lui Augustin Lazar si Laurei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )