Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea, despre demnitarul cu mitraliera: Este foarte putin probabil ca deputatul Radulescu sa mai ramana in PSD. Le voi comunica colegilor mei care este sanctiunea

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre demnitarul cu mitraliera: Este foarte putin probabil ca deputatul Radulescu sa mai ramana in PSD. Le voi comunica colegilor mei care este sanctiunea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca este foarte putin probabil ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, in urma afirmatiilor sale impotriva protestatarilor antiguvernamentali din Piata Victoriei. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre ministrul Justitiei: Este un om care cumpaneste foarte bine lucrurile. Trebuie lasat sa-si faca propria analiza legata de motivarea CCR, in cazul conflictului dintre Guvern si Ministerul Public

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om care cumpaneste bine lucrurile, astfel ca el trebuie lasat sa isi faca propria analiza legat de motivarea Curtii Constitutionale privind un conflict intre Guvern si Ministerul Public.

Este foarte putin probabil ca Radulescu sa mai ramana in PSD

Din punctul meu de vedere, este foarte putin probabil ca Catalin Radulescu sa mai ramana cu noi cel putin pentru o perioada a declarat astazi, Liviu Dragnea, presedintele PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii sunt de o gravitate foarte mare, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.

Liviu Dragnea, despre declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu: Am o parere mai mult decat proasta despre dumnealui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca deputatul Radulescu risca foarte mult prin declaratiile facute, iar Partidul Social Democrat nu este de acord cu un asemenea comportament din partea membrilor sai.

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei trebuie lasat sa isi faca propria analiza (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a vorbit despre analiza pe care ministrul Justititiei Tudorel Toader o va face in privinta activitatii procurorului-general Augustin.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Dan Andronic ca ar fi jucat tenis cu George Maior si Florian Coldea: Nu te duci la SRI ca sa joci tenis (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre dezvaluirile lui Dan Andronic care a povestit despre meciuri de tenis care ar fi avut loc in mai multe locuri din.

Busoi: Usile PNL pot fi oricand deschise pentru un om de valoarea lui Ciolos/ Este foarte putin probabila alaturarea sa in urmatorul an

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, in opinia lui, usile PNL pot fi oricand deschise pentru un om de valoarea lui Dacian Ciolos, dar, in urmatoarea perioada, poate chiar in urmatorul an, este putin probabila alaturarea fostului premier in tabara liberalilor, in conditiile in care si-a inregistrat la tribunal o organizatie neguvernamentala, transmite News. ro.

Liviu Dragnea il ameninta pe Catalin Radulescu cu excluderea din PSD: Le voi propune colegilor sanctiunea maxima

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Resita, ca este foarte putin probabil ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii, facute intr-un interviu pentru Adevarul, sunt de o gravitate foarte mare, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.

Deputatul mitraliera castiga licitatii pe bani publici prin asociere cu Tel Drum, firma de casa a lui Liviu Dragnea

Deputatul mitraliera, social-democratul Catalin Radulescu, detine, printre altele, o companie care participa in asociere cu Tel Drum, firma de casa a lui Liviu Dragnea, la licitatii pe bani publici pentru.

Liviu Dragnea sustine ca, in actualul mandat, cel putin doua autostrazi vor traversa Romania. intrebat daca isi asuma un pariu: Eu nu fac pariu pe mana altuia

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat, marti seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca spera ca pana la finalizarea mandatului Guvernului Grindeanu, Romania sa aiba doua autostrazi - Coridorul IV si Autostrada Transilvania. Cu toate acestea, el a afirmat ca nu face pariu pe mana altuia, atunci cand a fost intrebat daca isi asuma un pariu in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )