Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei trebuie lasat sa isi faca propria analiza (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei trebuie lasat sa isi faca propria analiza (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a vorbit despre analiza pe care ministrul Justititiei Tudorel Toader o va face in privinta activitatii procurorului-general Augustin. continuă pe B1

Klaus Iohannis a luat decizia privind viitorul Laurei Codruta Kovesi si Augustin Lazar: Ce sustin surse din Administratia Prezidentiala

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat duminica seara ca va avea discutii cu procurorul-general Augustin Lazar si cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi privind decizia Curtii Constitutionale in.

Tudorel Toader ii da replica Laurei Codruta Kovesi: Ministrul are dreptul de a verifica eficienta manageriala si modul de indeplinire a atributiilor de serviciu. Anterior, DNA a comunicat ca numai CSM poate evalua activitatea procurorilor

Ministerul Justitiei MJ) a precizat ca are dreptul si obligatia de a verifica eficienta manageriala si modul de indeplinire a atributiilor de serviciu de catre procurori. Explicatia vine in contextul in care DNA a mentionat ca evaluarea procurorilor este realizata numai de CSM, dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat demararea unor verificari privind activitatea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Victor Ponta, atac adresa Laurei Codruta Kovesi: DNA trebuie aparata de erorile si egocentrismul propriei conduceri

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul aparitiei motivarii deciziei Curtii Constitutionale privind modul in care DNA a inceput.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Dan Andronic ca ar fi jucat tenis cu George Maior si Florian Coldea: Nu te duci la SRI ca sa joci tenis (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre dezvaluirile lui Dan Andronic care a povestit despre meciuri de tenis care ar fi avut loc in mai multe locuri din.

Liviu Dragnea, despre ministrul Justitiei: Este un om care cumpaneste foarte bine lucrurile. Trebuie lasat sa-si faca propria analiza legata de motivarea CCR, in cazul conflictului dintre Guvern si Ministerul Public

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om care cumpaneste bine lucrurile, astfel ca el trebuie lasat sa isi faca propria analiza legat de motivarea Curtii Constitutionale privind un conflict intre Guvern si Ministerul Public.

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului.

Ministrul Justitiei anunta ca va evalua activitatea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar dupa ancheta privind OUG 13 si nu exclude demisia lor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Antena 3, ca va avea zilele urmatoare o discutie cu procurorul general Augustin Lazar si, separat, cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, despre ancheta privind OUG 13, el considerand ca s-a incalcat legea in acest caz, conform deciziei CCR, si da de inteles ca nu exclude varianta ca cei doi sa demisioneze pana atunci, potrivit News. ro. Eu nu exclud ca in lipsa unei proceduri declansate de mine sa aiba dansii initiativa unei proceduri launtrice individuale privind modul in care s-au pozitionat la dispozitiile legale, constitutionale - Tudorel Toader despre Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar .

Laura Codruta Kovesi, CRITICATA din interiorul sistemului: Decizia CCR e foarte clara

Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie este criticata aspru chiar din interiorul sistemului. Este vorba despre Andreea Ciuca, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, care.

Liviu Dragnea a avut o intrevedere, la Parlament, cu ambasadorul american Hans Klemm. Cei doi au discutat despre parteneriatul strategic SUA-Romania, despre situatia UE si despre infiintarea Muzeului Holocaustului la Bucuresti

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-au intalnit, marti, la Parlament. Cei doi au avut o intrevedere de aproximativ 45 de minute.

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, in vizorul ministrului Justitiei. Activitatea sefei DNA si a procurorului general vor fi evaluate, ca urmare a anchetei privind elaborarea Ordonantei 13. Tudorel Toader a sugerat ca nu exclude demiterea lor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca in urmptoarele doua saptamani va face o evaluare a activitatii procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a procurorului general al Romaniei. Totodata, el a precizat ca va avea o discutie cu Laura Codruta Kovesi si cu Augustin Lazar, pe tema anchetei privind elaborarea Ordonantei 13.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )