Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea, despre intentia PSD de a demite Guvernul Ciolos, miercuri, de la ora 11.00, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre intentia PSD de a demite Guvernul Ciolos, miercuri, de la ora 11.00, la Adevarul Live

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitat, miercuri, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre planul PSD de a reduce la tacere Guvernul Ciolos, despre strategia PSD pentru a ajunge la guvernare dupa alegerile parlamentare, dar si despre variantele de premier pe care le pregateste PSD pentru toamna. continuă pe Adevărul

Miercuri, de la ora 11.00, la Adevarul Live: Liviu Dragnea, despre intentia PSD de a demite Guvernul Ciolos

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitat, miercuri, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre planul PSD de a reduce la tacere Guvernul Ciolos, despre strategia PSD pentru a ajunge la guvernare dupa alegerile parlamentare, dar si despre variantele de premier pe care le pregateste PSD pentru toamna.

Cum poate PSD sa darame Guvernul Ciolos inainte de alegeri

Liviu Dragnea s-a grabit sa ameninte Guvernul Ciolos cu motiunea de cenzura, fara a lua in calcul ca PSD nu se mai bazeaza pe o mjoritate parlamentara. Dragnea si Tariceanu ar putea tranti Guvernul doar daca s-ar alia cu Traian Basescu.

Cum raspunde UDMR la initiativa PSD de a da jos Guvernul Ciolos: Cred ca ar merita o motiune de cenzura. Sa ramana cu puteri limitate pana la alegeri

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, pentru Adevarul, ca Guvernul Ciolos ar merita o motiune de cenzura, dar nu pentru a fi instalat un alt Guvern, ci pentru a ramane cu puteri limitate pana la alegerile parlamentare. PSD nu se mai bazeaza pe o majoritate parlamentara si cauta aliati pentru a da jos Guvernul.

Liderii PSD si ALDE ameninta Guvernul Ciolos cu motiunea de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni la inceputul acestei saptamani cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura, informeaza Antena3.

Liderii PSD si ALDE ameninta Guvernul Ciolos cu motiunea de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni la inceputul acestei saptamanicu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei.

Liviu Dragnea a confirmat: Voi discuta cu Calin Popescu-Tariceanu despre o motiune de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni, la inceputul saptamanii viitoare, cu copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei.

Liviu Dragnea, rege la el acasa! Liderul PSD, intampinat cu fanfara si covor rosu la Teleorman (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost intampinat in judetul natal cu fanfara si covor rosu la inaugurarea caminului pentru batrani din comuna Saelele din Teleorman. Pe langa.

Liviu Dragnea si-a anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va participa la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles atunci cand i se va crea posibilitatea. O sa merg atunci cand mi se creeaza.

Liviu Dragnea: incep sa nu mai cred in coincidente. Se intampla multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca incepe ca nu mai creada in coincidente, pentru ca se intampla multe lucruri nu doar cu el sau cu familia sa, ci si cu alti.

Precedentul Boc: PSD vrea sa lase Guvernul Ciolos doar cu puteri decorative

PSD si ALDE pregatesc demiterea Guvernului Ciolos, dar nu pentru a reveni la guvernare inainte de alegerile parlamentare, ci pentru a-i amputa din puteri actualului Cabinet, care va avea doar un rol decorativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )