Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Dragnea, despre refacerea bugetelor serviciilor secrete: Nu s-a lucrat cu barda, s-a discutat cu fiecare in parte

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre refacerea bugetelor serviciilor secrete: Nu s-a lucrat cu barda, s-a discutat cu fiecare in parte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, ca nu s-a lucrat cu barda atunci cand s-a decis reducerea bugetului serviciilor secrete. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre referendumul initiat de presedinte: Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare. N-avem nimic impotriva referendumului, dar trebuie sa vedem care este oportunitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis propune la referendumul pe care l-a initiat ca poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei anticoruptie, in conditiile in care, spune el, si noi sustinem asta. Trebuie sa vedem mai intai care este oportunitatea, pentru ca, da, toti sustinem aceasta lupta anticoruptie, dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot si referendumul nu e validat, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: A dat buzna in sedinta de Guvern in afara Constitutiei. Isi cere suspendarea. Vrea sa se victimizeze. Nu suntem interesati de asta, nu cred ca trebuie pentru Romania asa ceva

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat luni seara, la Romania Tv, pe presedintele Klaus Iohannis ca A dat buzna in sedinta de Guvern in afara Constitutiei si ca Isi cere suspendarea. Dragnea a adaugat ca Cred ca vrea o tribuna sa umble prin tara si sa se victimizeze. Nu suntem interesati de asta. Nu cred ca trebuie pentru Romania asa ceva.

Surse: Liviu Dragnea s-a interesat daca serviciile secrete s-au implicat in organizarea protestelor impotriva legii aministiei. Ce raspunde SRI

Surse citate de postul de televiziune Romania TV sustin ca liderul PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi interesat daca serviciile secrete din Romania au fost implicate in organizarea protestelor la adresa legii amnistiei, proteste la care au participat, duminica, zeci de mii de oameni.

Surse: Liviu Dragnea s-a interesat daca serviciile secrete s-au implicat in organizarea protestelor impotriva legii amnistiei. Ce raspunde SRI

Surse citate de postul de televiziune Romania TV sustin ca liderul PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi interesat daca serviciile secrete din Romania au fost implicate in organizarea protestelor la adresa legii amnistiei, proteste la care au participat, duminica, zeci de mii de oameni.

Presedintele vorbeste despre controlul serviciilor secrete. Cand va trece si la fapte?! |OPINIE

Presedintele Klaus Iohannis este preocupat de controlul civil asupra serviciilor secrete. Foarte bine. in orice democratie consolidata, acest control se exercita eficient. Nu este, din pacate, si cazul Romaniei.

Liviu Dragnea, la RTV, despre incendiul din Bamboo: Lumea incepe sa creada, din ce in ce mai putin, in coincidente

Liviu Dragnea a vorbit despre incendiul din clubul Bamboo, despre care a spus ca este un lucru foarte ciudat sustinand ca lumea crede tot mai putin in coincidente, arata digi24.

Liviu Dragnea: Iohannis a fost in fruntea unei noi mineriade, e un inceput de lovitura de stat. Liderul PSD nu vorbeste despre suspendare

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj legat de mitingul de azi anti-amnistie si gratiere din Bucuresti, la care au participat circa 30. 000 de oameni. Dragnea il acuza pe Iohannis ca a participat la o noua mineriada si il acuza de inceput de lovitura de stat. Dragnea a spus ca nu-i voi mai permite presedintelui Iohannis sa rastoarne ordinea constitutionala, sa uzurpe calitati oficiale intrand abuziv in sedintele de guvern sau sa incite la dezordine sociala si violenta, dar nu a mentionat o posibila suspendare a presedintelui.

Liviu Dragnea sustine ca stia de o saptamana ca presedintele Iohannis va initia un referendum pe tema gratierii si amnistiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca stia de circa o saptamana despre intentia presedintelui Klaus Iohannis de a lansa ideea unui referendum pe tema gratierii si amnistiei.

Dragnea, despre referendumul initiat de Iohannis: Noi sustinem lupta anticoruptie, dar daca lumea nu vine la vot, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu intelege de ce Klaus Iohannis vrea sa convoace referendum pe tema luptei anticoruptie deoarece, oricum, si ei o sustin. Pe de alta parte, liderul PSD s-a intrebat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )