Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea: Dupa demisia lui Victor Ponta, toamna putea sa ne prinda intr-o situatie foarte delicata. Functia de premier si cea de presedinte de partid intr-o singura mana este foarte mult

B1 B1,
Liviu Dragnea: Dupa demisia lui Victor Ponta, toamna putea sa ne prinda intr-o situatie foarte delicata. Functia de premier si cea de presedinte de partid intr-o singura mana este foarte mult

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD a intrat intr-o perioada de destabilizare, explicand ca, dupa demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD, partidul ar fi putut avea o toamna. continuă pe B1

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Sedinta CSAT in aceasta dupa-amiaza, fara Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a convicat o sedinta CSAT fara premierul Victor Ponta, astazi, la ora 14. Ministrii care fac parte din Consiliul Suprem de Aparare au aflat de sedinta printr-un SMS primit la.

Dragnea, cu sinceritate despre Victor Ponta. De ce e bine ca nu mai e presedinte PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca a fost o greseala ca atat el, cat si Victor Ponta sa plece la guvern, pentru ca partidul a ramas putin in umbra si ca s-a simtit.

Presedintia confirma: Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

UPDATE - Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste in sedinta, joi, la ora 14. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala. Temele aflate pe agenda sedintei CSAT nu au fost inca.

Liviu Dragnea: il vom sprijini pe Victor Ponta in Guvern. Cred cu tarie ca nu vom pierde guvernarea

Liviu Dragnea a declarat ca are o relatie de parteneriat cu Victor Ponta si ca PSD il va sustine in continuare pe premier sa ramana in fruntea Guvernului. Avem o relatie de parteneriat. Victor conduce.

Liviu Dragnea: Nu mi-a picat foarte bine ca Victor Ponta nu m-a votat la sefia PSD

Presedinmtele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat indignat de faptul ca premierul Victor Ponta nu l-a sustinut la sefia PSD. Mi-as fi dorit sa ma fi votat. Nu mi-a picat foarte bine ca nu m-a.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Liviu Dragnea: Un ministru sa comunice cetatenilor romani ce face el din acel post. Nu au de ce sa vorbeasca despre divorturi la TV (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea ca ministrii sa comunice mai des cu alesii PSD. Dragnea a precizat ca si Victor Ponta isi doreste ca temele guvernamentale sa fie prezentate.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Gabriel Oprea: I-am promis lui Victor Ponta ca ii tin locul. Eu nu-mi iau concediu

Gabrile Oprea, vicepremier, a declarat, luni, la plecarea de la Biroul Permanent al PSD condus de Liviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ponta ca ii va tine locul la conducerea Guvernului cat timp acesta se va afla in concediu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )