Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea: Nu mi-a picat foarte bine ca Victor Ponta nu m-a votat la sefia PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu mi-a picat foarte bine ca Victor Ponta nu m-a votat la sefia PSD

Presedinmtele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat indignat de faptul ca premierul Victor Ponta nu l-a sustinut la sefia PSD. Mi-as fi dorit sa ma fi votat. Nu mi-a picat foarte bine ca nu m-a. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea

Liderii social-democrati s-au reunit la sediul partidului din strada Kiseleff. Este prima sedinta a Biroului Permanent sub conducerea lui Liviu Dragnea.

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca.

Liviu Dragnea: Presedintele si Premierul gresesc in modul de comunicare. Nu e in regula ce se intampla

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca Iohanis si Ponta gresesc in modul de comunicare. Amandoi gresesc. Sunt obligati prin fisa postului sa comunice. Amandoi gresesc, pot fi anti.

Cristian Preda: Liviu Dragnea nu ar trebui vazut ca un posibil partener de dialog, pentru ca are o uriasa problema de credibilitate

Europarlamentarul PPE, Cristian Preda, a declarat, marti, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu poate fi un interlocutor pentru Opozitie sau presedintie, pentru ca are o uriasa problema de.

Peste 700 de angajati ai SRTv cer Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: Marea problema nu este conducerea

Peste 700 de angajati ai Societatii Romane de Televiziune SRTv) solicita Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR, sa analizeze performantele actualei structuri de conducere a Televiziunii Romane si sa ii inlocuiasca pe managerii care nu si-au dovedit competenta. Totodata, Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea sustine ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, arata Mediafax.

Liviu Dragnea: Nu stiu daca conducerea TVR e vinovata pentru situatia de acolo

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, aratand ca, din punctul sau de vedere, nu este vinovata .

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

12 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National PSD, ca legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata si supusa dezbaterii la ince.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )