Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea: Eu am facut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta in cei cinci ani cat am fost impreuna la conducerea partidului

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Eu am facut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta in cei cinci ani cat am fost impreuna la conducerea partidului

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca a facut enorm de multe lucruri pentru fostul premier Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Regret ca Victor a generat si intretine o campanie impotriva mea: Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor aduse de Ponta (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns acuzatiilor pe care Victor Ponta i le-a adus in ultimele zile si a oferit detalii suplimentare despre.

Nu sunt omul SRI-ului. Liviu Dragnea: Eu cred ca am avut o gramada de mandate de siguranta (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a facut mai multe afirmatii despre acuzele pe care le-a primit in de-a lungul timpul de cand este presedinte PSD, prin acesta si.

Ponta: Liviu Dragnea si Iulian Chifu au fost cei care au negociat faimosul pact de coabitare Ponta-Basescu (FOTO)

Liviu Dragnea este cel care a negociat celebrul pact de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta, a declarat chiar fostul premier, pentru DcNews. Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt.

Liviu Dragnea: Va garantez ca alianta PSD-ALE va merge mai departe

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat marti seara la postul B1 TV ca el garanteaza ca alianta de guvernare PSD-ALDE va merge mai departe, chiar daca in ambele partide exista doua persoane suparate, referindu-se la Victor Ponta si Daniel Constantin.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Dan Andronic ca ar fi jucat tenis cu George Maior si Florian Coldea: Nu te duci la SRI ca sa joci tenis (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre dezvaluirile lui Dan Andronic care a povestit despre meciuri de tenis care ar fi avut loc in mai multe locuri din.

Liviu Dragnea il ameninta pe Catalin Radulescu cu excluderea din PSD: Le voi propune colegilor sanctiunea maxima

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Resita, ca este foarte putin probabil ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii, facute intr-un interviu pentru Adevarul, sunt de o gravitate foarte mare, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.

Deputatul mitraliera castiga licitatii pe bani publici prin asociere cu Tel Drum, firma de casa a lui Liviu Dragnea

Deputatul mitraliera, social-democratul Catalin Radulescu, detine, printre altele, o companie care participa in asociere cu Tel Drum, firma de casa a lui Liviu Dragnea, la licitatii pe bani publici pentru.

Adrian Nastase, despre Liviu Dragnea: Nu poti ca presedinte de partid sa iesi in mod public pentru a-ti sfatui seful de Guvern. Practic, ii tai craca de sub picioare. Trebuie sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca seful PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa gaseasca un alt mod de comunicare cu Guvernul, intrucat Executivul nu este sub tutela. Totodata, el a afirmat ca un presedinte de partid nu poate folosi formule precum rog Guvernul, ii voi cere sa.

Liviu DRAGNEA va face PUSCARIE! Sorin Ovidiu ViNTU: inca mai spera ca va scapa cu una cu alta, sa pupe un popou, un alt popou (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a declarat in interviul acordat lui Radu Banciu ca este convins ca presedintele PSD Liviu Dragnea va face puscarie deoarece orice persoana care este implicat intr-un dosar.

intalnire de ultima ora! Ambasadorul Statelor Unite, intrevedere de gradul zero cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, se intalneste la aceasta ora cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu se cunosc momentan detaliile discutiei dintre cei doi, insa intalnirea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )