Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nu sunt omul SRI-ului. Liviu Dragnea: Eu cred ca am avut o gramada de mandate de siguranta (VIDEO)

B1 B1,
Nu sunt omul SRI-ului. Liviu Dragnea: Eu cred ca am avut o gramada de mandate de siguranta (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a facut mai multe afirmatii despre acuzele pe care le-a primit in de-a lungul timpul de cand este presedinte PSD, prin acesta si. continuă pe B1

Liviu Dragnea a avut o intrevedere, la Parlament, cu ambasadorul american Hans Klemm. Cei doi au discutat despre parteneriatul strategic SUA-Romania, despre situatia UE si despre infiintarea Muzeului Holocaustului la Bucuresti

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-au intalnit, marti, la Parlament. Cei doi au avut o intrevedere de aproximativ 45 de minute.

Liviu Dragnea a avut o intrevedere, la Parlament, cu ambasadorul american Hans Klemm

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-au intalnit, marti, la Parlament. Cei doi au avut o intrevedere de aproximativ 45 de minute.

Cred ca si Parlamentul ar trebui sa aiba dreptul sa declanseze un referendum

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a declarat joi ca, in opinia sa, si Parlamentul ar trebui sa aiba dreptul de a initia un referendum, intrebat daca mai are in vedere declansarea unei astfel de consultari prin care romanii sa se pronunte cu privire la pastrarea imunitatii in cazul alesilor, parlamentari si presedinte.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Dan Andronic ca ar fi jucat tenis cu George Maior si Florian Coldea: Nu te duci la SRI ca sa joci tenis (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre dezvaluirile lui Dan Andronic care a povestit despre meciuri de tenis care ar fi avut loc in mai multe locuri din.

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului.

Ponta: Liviu Dragnea si Iulian Chifu au fost cei care au negociat faimosul pact de coabitare Ponta-Basescu (FOTO)

Liviu Dragnea este cel care a negociat celebrul pact de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta, a declarat chiar fostul premier, pentru DcNews. Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Guvernul nu este sub tutela. Liviu Dragnea sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier si presedinte al PSD, Adrian Nastase, a lansat luni seara intr-o emisiune televizata mai multe critici la adresa actualului lider social-democrat, Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa.

intalnire de ultima ora! Ambasadorul Statelor Unite, intrevedere de gradul zero cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, se intalneste la aceasta ora cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu se cunosc momentan detaliile discutiei dintre cei doi, insa intalnirea.

Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca cea mai mare problema a Guvernului Grindeanu este ca nu comunica intr-un mod asezat si civilizat masurile pe care le adopta.

Liviu Dragnea: Va garantez ca alianta PSD-ALE va merge mai departe

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat marti seara la postul B1 TV ca el garanteaza ca alianta de guvernare PSD-ALDE va merge mai departe, chiar daca in ambele partide exista doua persoane suparate, referindu-se la Victor Ponta si Daniel Constantin.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )