Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, filmat langa Donald Trump: Au aparut imagini video de la evenimentul organizat la hotelul presedintelui SUA, din Washington DC (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, filmat langa Donald Trump: Au aparut imagini video de la evenimentul organizat la hotelul presedintelui SUA, din Washington DC (VIDEO)

Dupa fotografiile de joi din SUA, care au facut valuri in Romania, vineri au aparut si imagini video de la evenimentul organizat la hotelul lui Trump din Washington DC. in inregistrare se. continuă pe B1

DEZVALUIRI. Un document controversat a fost aprobat de Camera Deputatilor. Cum a incercat PSD sa plateasca din bani publici vizita lui Liviu Dragnea in SUA si cadourile pentru Trump

Camera Deputatilor a fost la un pas sa-i plateasca lui Liviu Dragnea vizita privata in SUA, apreciind ca aceasta actiune are caracter parlamentar. Pana la urma, plimbarea a fost platita de PSD.

DEZVALUIRI. Un document controversat a fost aprobat de Camera Deputatilor Cum a incercat PSD sa plateasca din bani publici vizita lui Liviu Dragnea in SUA si cadourile pentru Trump

Camera Deputatilor a fost la un pas sa-i plateasca lui Liviu Dragnea vizita privata in SUA, apreciind ca aceasta actiune are caracter parlamentar. Pana la urma, plimbarea a fost platita de PSD.

Liviu Dragnea, FATA iN FATA cu Donald Trump. IMAGINI EXPLOZIVE de la intalnirea cu viitorul lider al Americii (FOTO)

Au sosit si primele vesti din Statele Unite, acolo unde doi dintre reprezentantii Romaniei au mers pentru ceremonia de investitura a presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump. Liviu Dragnea, .

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu viitorul consilier pentru securitate al lui Donald Trump: Am avut o discutie informala foarte buna

In prima sa zi in SUA, presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate al presedintelui american ales Donald Trump. Invitat de vicepresedintele Comitetului de organizare, Elliott Broidy, Dragnea va participa la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump.

FOTO. Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, ironizati pe internet. intalnirea celor doi politicieni romani cu Donald Trump a ajuns subiect de glume

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, sunt ironizati pe internet intr-o serie de fotografii de tip meme. Cei doi politicieni se afla in Statele Unite ale Americii, unde participa la ceremonia de investire a presedintelui ales, Donald Trump.

Liviu Dragnea, la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca a participat, aseara, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de noul presedintele al SUA, Donald Trump, in cadrul careia i-a transmis liderului de la Casa Alba dorinta de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump: A fost un dialog cald si deschis |FOTO

Presedintele Camerei Deputatilor, social democratul Liviu Drangea, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca a participat la o cina in format restrans, alatui de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Liviu Dragnea s-a fotografiat cu un viitor consilier al lui Donald Trump: Mi-a confirmat interesul special al SUA fata de Romania

Aflat in SUA, unde va participa la ceremonia de incestire a lui Donald Trupm in functia de presedinte al SUA, liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook o imagine in care apare alaturi de.

Liviu Dragnea, despre vizita in SUA: Camera Deputatilor va suporta costul deplasarii la investirea presedintelui Trump

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca participarea sa la ceremonia de investire a presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va fi platita de acest for legislativ, adaugand ca nu intelege de ce opinia publica s-a aratat suparata si jignita de aceasta vizita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )