Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea, FATA iN FATA cu Donald Trump. IMAGINI EXPLOZIVE de la intalnirea cu viitorul lider al Americii (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, FATA iN FATA cu Donald Trump. IMAGINI EXPLOZIVE de la intalnirea cu viitorul lider al Americii (FOTO)

Au sosit si primele vesti din Statele Unite, acolo unde doi dintre reprezentantii Romaniei au mers pentru ceremonia de investitura a presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump. Liviu Dragnea, . continuă pe B1

Cateva semne de intrebare legate de vizita lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump: cum a primit viza si daca participarea e gratuita sau contra-cost

Invitatia primita de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si de premierul Sorin Grindeanu de a participa la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA vizeaza o serie de evenimente pentru care cea mai mare parte a participantilor, inclusiv numerosi donatori, scot bani grei din buzunar. Nu este limpede, in momentul publicarii acestui articol, daca romanii invitati trebuie si ei sa plateasca pentru a fi de fata la evenimente. In plus, nu se stie cum a primit Liviu Dragnea - care a confirmat participarea - viza de SUA, avand in vedere un precedent rasunator in care unui fost demnitar condamnat pentru coruptie nu i-a fost acordata viza.

Liviu Dragnea s-a fotografiat cu un viitor consilier al lui Donald Trump: Mi-a confirmat interesul special al SUA fata de Romania

Aflat in SUA, unde va participa la ceremonia de incestire a lui Donald Trupm in functia de presedinte al SUA, liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook o imagine in care apare alaturi de.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu viitorul consilier pentru securitate al lui Donald Trump: Am avut o discutie informala foarte buna

In prima sa zi in SUA, presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate al presedintelui american ales Donald Trump. Invitat de vicepresedintele Comitetului de organizare, Elliott Broidy, Dragnea va participa la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump.

Liviu Dragnea, la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca a participat, aseara, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de noul presedintele al SUA, Donald Trump, in cadrul careia i-a transmis liderului de la Casa Alba dorinta de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel.

Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu la ceremonia de investire in functia de presedinte al Statelor Unite (FOTO)

Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie, potrivit unui.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump: A fost un dialog cald si deschis |FOTO

Presedintele Camerei Deputatilor, social democratul Liviu Drangea, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca a participat la o cina in format restrans, alatui de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Liviu Dragnea, despre vizita in SUA: Camera Deputatilor va suporta costul deplasarii la investirea presedintelui Trump

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca participarea sa la ceremonia de investire a presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va fi platita de acest for legislativ, adaugand ca nu intelege de ce opinia publica s-a aratat suparata si jignita de aceasta vizita.

Dragnea afirma ca invitatia la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump a fost facuta de Comitetul de organizare. Reactia la precizarile Presedintiei: Nu inteleg de ce atata suparare. Eu ma incapatanez sa merg

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca invitatia la ceremonia de investire in functie a presedintelui-ales Donald Trump a venit de la Comitetul de organizare. in ceea ce priveste reactia Administratiei Prezidentiale, care preciza, luni seara, ca Romania va fi reprezentata oficial de ambasadorul roman la Washington, George Maior, seful PSD a afirmat ca nu doreste sa comenteze, insa ca se va incapatana sa mearga.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )