Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

B1 B1,
Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea s-a decis: candideaza la Camera Deputatilor

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, va candida la alegerile parlamentare din decembrie, pentru un post de deputat in colegiul Alexandria, informeaza Adevarul. Dragnea este presedintele Consiliului Judetean.

Liviu Dragnea: Nu exclud o eventuala candidatura la parlamentare, in acest weekend o sa iau decizia finala

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca nu exclude inca ideea unei candidaturi la alegerile parlamentare si ca va lua o decizie in acest sfarsit de saptamana. Am avut.

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,307 seconds )