Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are constiinta functiei pe care o are. Nu-si da seama ca e premier si vorbeste intruna

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat duminica seara, comentand afirmatiile premierului Victor Ponta despre buget, ca acesta nu are constiinta functiei pe care o are si vorbeste fara sa stie ca vorbele sale.

Dragnea: 80.000 de uselisti, maximum permis, vin pe Arena Nationala.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca la evenimentul de lansare a candidatilor USL, de miercuri, de pe Arena Nationala, vor participa 80. 000 de persoane, acesta fiind numarul maxim admis, stabilit in urma discutiilor cu MAI si ISU, potrivit Mediafax. Dragnea a spus ca mai multe organizatii judetene ale PSD si-au manifestat nemultumirea pentru ca stadionul national nu poate primi un numar mai mare de persoane. Am discutat despre stadiul organizarii .

Arena Nationala, aproape de un nou record cu ocazia partidei Romania - Olanda

Organizatorii partidei Romania - Olanda au anuntat ca s-au vandut aproximativ 53. 000 de bilete pentru disputa de marti seara, ceea ce ar reprezenta un nou record de asistenta pentru Arena Nationala. Meciul Atletico Madrid - Athletic Bilbao finala Europa League) a avut cei mai mult spectatori - 52.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Victor Ponta: Am identificat resursele necesare pana la sfarsitul anului din incasari suplimentare

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Rovana Plumb si Victor Ponta au inaugurat statia de epurare de la Slatina

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a participat astazi, alaturi de Primul Ministru Victor Ponta, si de Ministrul Economiei si Comertului, Daniel Chitoiu, la inaugurarea statiei de epurare Slatina, din judetul Olt, conform unui comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )