Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale. continuă pe B1

Dragnea, ironii la adresa PROTESTATARILOR: Au schimbat ORA! NOAPTEA CA HOTII (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o imagine de la protestele impotriva OUG 13, cu mesajul: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! rezist nudorm

Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat sambata pe Facebook o imagine de la unul dintre protestele monstru din Piata Victoriei fata de OUG 13, pe fotografie fiind scris un mesaj ironic ce pleaca de la trecerea la ora de vara, ce va avea loc in aceasta noapte.

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

Liviu Dragneaironizeaza protestele Rezist intr-o postare pe Facebook

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat sambata pe Facebook o imagine de la unul dintre protestele din Piata Victoriei fata de OUG 13, cu mesajul ironic : Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! rezist nudorm, in referinta la trecerea la ora de vara din aceasta noapte.

Romania libera: Liviu Dragnea este nepotul de var al unui ofiter venit in Romania cu tancurile sovietice (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea este nepotul generalului Marin Dragnea, fost prizonier in al Doilea Razboi Mondial care s-a intors in Romania alaturi de Divizia Tudor.

Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege care ar putea ajuta si ferma de porci detinuta de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea

Guvernul a avizat favorabil, cu observatii, proiectul de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele romanesti, initiata de senatorul PSD Doina Silistru, impreuna cu un grup de parlamentari PSD, ALDE, a declarat, miercuri, Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Guvernului. Aceasta a precizat ca observatiile sunt de ordin tehnic, nu pe fondul propunerii legislative. Reamintim ca parlamentarii PSD au depus in urma cu o luna, la Senat, acest proiect de lege prin care se acorda ajutoare de stat fermelor de porci, unul dintre beneficiari putand fi chiar fiul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre demiterea sefei DNA: Testul suprem al luptei anti-coruptie se va da cand Kovesi nu va mai fi in functie

Gabriel Liiceanu a declarat, in Comisia LIBE din Parlamentul European,ca Liviu Dragnea a ordonat demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, insa acesta a negat. Liiceanu s-a.

Liviu Dragnea, despre demiterea sefei DNA: Testul suprem al luptei anticoruptie se va da cand Kovesi nu va mai fi in functie

Gabriel Liiceanu a declarat, in Comisia LIBE din Parlamentul European,ca Liviu Dragnea a ordonat demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, insa acesta a negat. Liiceanu s-a.

Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a efectuat in perioada 4-6 martie o vizita pe linei parlamentara in Israel. Dorinta presedintelui Camerei Deputatilor a fost ca sa profite de aceasta ocazie pentru a avea o.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut instantei sa sesizeze CCR in vederea introducerii unui prag al prejudiciului peste care abuzul in serviciu constituie infractiune. Bombonica Prodana este judecata pentru abuz in serviciu

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, le-a cerut magistratilor Instantei Supreme, la cel mai recent termen din dosarul in care aceasta este judecata pentru de abuz in serviciu, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu articolul din Codul Penal privind abuzul in serviciu, pe motiv ca nu exista un prag al prejudiciului sub care fapta sa nu constituie infractiune, anunta Realitatea Tv. Solicitarea Bombonicai Prodana aminteste de controversata Ordonanta de Urgenta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu la inceputul acestui an si retrasa la presiunea strazii, dupa protestele de amploare din primele doua luni ale anului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )