Libnet.ro
UNICEF

19:15

Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

B1 B1,
Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a efectuat in perioada 4-6 martie o vizita pe linei parlamentara in Israel. Dorinta presedintelui Camerei Deputatilor a fost ca sa profite de aceasta ocazie pentru a avea o. continuă pe B1

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii raspunde lui Gabriel Liiceanu: O minciuna este o minciuna, chiar daca e rostita de un intelectual de marca

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, seful social-democratilor, ii raspunde filosofului Gabriel Liiceanu care a explicat, intr-un editorial scris pe platforma Contributors. ro, ca citatul pe care i l-a atribuit liderului PSD, in declaratia sa de la Bruxelles, reprezinta un adevar.

Liviu Dragnea, catre presedintele Comisiei LIBE a Parlamentului European: Declaratia lui Gabriel Liiceanu este falsa in totalitate

Declaratiile filosofului Gabriel Liiceanu este falsa in totalitate si nu reflecta in niciun fel realitatea din Romania, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o scrisoare adresata miercuri presedintelui Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European, Claude Moraes.

Gabriel Liiceanu, in comisia LIBE din PE: Nu am nicio indoiala ca Liviu Dragnea si colegii lui de partid si coalitie, pentru a scapa de puscarie si pentru a-si salva averile, nu s-ar da inapoi de la nimic

Presedintele PSD Liviu Dragnea si colegii lui de partid si coalitie nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a scapa de puscarie si pentru a-si salva averile, iar tinta lor principala in acest moment sunt Parchetul General si DNA, a declarat miercuri Gabriel Liiceanu in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul Europea, cu ocazia unei dezbateri pe tema tema democratiei si a justitiei in Romania.

Liviu Dragnea il acuza pe Gabriel Liiceanu ca face afirmatii false: Nu am facut nici macar o sugestie din care sa reiasa ca doamna procuror sef ar trebui demisa de la conducerea DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Comisiei pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes, in care il acuza pe.

Liviu Dragnea: Ma gandesc serios sa-i fac plangere penala lui Gabriel Liiceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca se gandeste serios sa-i faca plangere penala lui Gabriel Liiceanu pentru o declaratie pe care acesta a facut-o in Parlamentul European.

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o imagine de la protestele impotriva OUG 13, cu mesajul: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii! rezist nudorm

Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat sambata pe Facebook o imagine de la unul dintre protestele monstru din Piata Victoriei fata de OUG 13, pe fotografie fiind scris un mesaj ironic ce pleaca de la trecerea la ora de vara, ce va avea loc in aceasta noapte.

Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

Liviu Dragnea il asteapta pe ministrul Tudorel Toader cu un pachet de proiecte de legi asupra Justitiei, inclusiv cu Legea gratierii

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi seara la postul Romania TV ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat, din ce in ce mai asteptat cu un pachet de legi referitoare la Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )